Huishoudtips | Welke ventilator is geschikt voor mij?

Huishoudtips | Welke ventilator is geschikt voor mij?

Het klimaat is het hele jaar door erg warm en benauwd. Een fijne verkoeling door middel van een duik in de zee of een fris windje door het huis is dan ook de perfect manier om te ontsnappen aan de hitte. Lees hier meer over ons ventilatoren aanbod en welke de juiste keuze is voor jou!

Het klimaat op Curaçao is het hele jaar door erg warm en benauwd. Een fijne verkoeling door middel van een duik in de zee of een fris windje door het huis is dan ook de perfect manier om te ontsnappen aan de hitte.
Dat frisse wind is alleen niet iets wat veel voorkomt op Curaçao en niet iedereen woont dicht bij de kust om een duik te kunnen nemen in de zee. Daarom is een ventilator de oplossing om alsnog te genieten van een lekkere koele bries. In deze blog lees je alles wat je moet weten over het kopen van een ventilator.


Soorten ventilatoren


De belangrijkste reden voor het kopen van een ventilator is de verkoeling die het met zich meebrengt. Verder gebruikt een ventilator minder energie dan een airco, omdat het alleen maar de lucht verplaatst. Dit zorgt het voor een verkoelend effect. Multimart heeft een breed assortiment van ventilatoren in verschillende soorten en maten. Lees hieronder meer over de verschillende modellen en welke eigenschappen daarbij horen, zodat jij gemakkelijk een nieuwe ventilator kunt aanschaffen.


Statiefventilator


De statiefventilator, ook wel staande ventilator genoemd, staat bekend om zijn grote ronde korf. In combinatie met de draaiende (oscillerende) beweging zorgt dit voor een groter bereik en geeft daarom een extra verkoelend effect.
De hoogte van onze Temozeta ventilator kun je gemakkelijk verstellen bij de standaard, zo kun je de ventilator aanpassen naar jouw huishouden. Zit je op de bank of op een hoge barkruk, je kunt gegarandeerd genieten van de verkoeling! Verder is de ventilator voorzien van drie snelheden, zodat je hem aan kunt passen naar je eigen behoefte. Kortom, de statiefventilator is perfect voor in huis en op kantoor.


Tafelventilator


Het tafelmodel staat bekend om zijn grootte. Door zijn compacte formaat is hij perfect voor op tafel in de keuken of op je bureau. Het zorgt voor een verkoelend gevoel en neemt niet te veel plek in beslag. De tafelventilator heeft net als de statiefventilator een ronde korf en verschillende snelheden, zodat je de uitblaassnelheid en richting gemakkelijk kunt veranderen. Heb je liever dat de ventilator in één richting blaast of moet die juist draaien? Dat kan je gemakkelijk instellen bij de Termozeta ventilator.


Vloerventilator


Naast een statiefventilator of staande ventilator, zijn er ook vloerventilatoren. Deze compacte ventilator van Termozeta plaats je ook op de grond, maar kun je niet in hoogte verstellen. Dat geeft niks, want deze chroom ventilatoren zijn de meest krachtige ventilatoren van het aanbod. Verder draait de vloerventilator automatisch en is hij verrijdbaar en kantelbaar. Dit maakt deze ventilator perfect voor grotere ruimtes zoals op de werkvloer.


Plafondventilator


De plafondventilator blijft een van de populairste ventilatoren. Door de zomer-/winterschakelaar is hij handig elk moment van het jaar. In combinatie met een grote reikwijdte en de 4 standen trekschakelaar zorgt het voor een heerlijk briesje in huis,
Bij Multimart is er een eenvoudige installatie, met een minimale hoogte van 2.30 meter. Verder heeft onze Bestron plafondventilator een zweer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én maar liefst 5 jaar garantie.

 

Lees meer handige tips om jezelf koel te houden!

 

Heb je vragen over het aanschaffen van de ventilator die het best bij jou past? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor het beste advies. Wel zo makkelijk bij Multimart.