Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Wanneer je een product koopt in de MultiMart webshop of in een MultiMart winkel, dan kan je het bijvoorbeeld thuis of op kantoor laten bezorgen.

De MultiMart bezorgservice biedt je gemak en professionele service. Nadat jouw bestelling door ons verwerkt is, ontvang je van ons een datum en tijd wanneer de bezorgservice langs komt. Voor alle vrijstaande witgoed apparatuur geldt de gratis bezorgservice. Deze service houdt in:

-     Bezorging         

-     Plaatsing tot en met 2e verdieping         

-     Demonteren transportbeugels (alleen van toepassing bij wasmachine)    

-     Aansluiten op bestaande aan- en afvoerleidingen (van toepassing bij wasmachine, wasdroger,         wasdroogcombinaties en vaatwassers)

-     Inbouwen vaatwasser (alleen van toepassing bij inbouw vaatwasser)

-     Uitpakken apparaat en retour nemen verpakkingsmateriaal         

-     Oude apparaat retour    

-     Opstapelen van wasmachine en droger (exclusief stapelkit)

 

Let op! Producten worden niet aangesloten op gas- of perilexaansluiting, wasmachines worden niet aangelosten op een trekschakelaar, de deur van een inbouw vaatwasser wordt niet geplaats.

 

 Je hebt de mogelijkheid om een oud wit- of bruingoedproduct mee te laten nemen. Het oude product moet dan wel transportklaar staan:

  1. Leeg, droog en schoon (ontdaan van bijvoorbeeld ijs- en voedselresten);
  2. Geheel ontkoppeld;
  3. Intact;
  4. Gereed voor transport.

 

Let op! Het retour nemen van je oude product is definitief.

 

Afhankelijk van je wensen helpen we je bijvoorbeeld bij het plaatsen, aansluiten en geven we je uitleg of een korte demonstratie van je witgoedapparaat.

 

Garantievoorwaarden

In de garantievoorwaarden staat vermeld wat jouw rechten en plichten zijn tijdens en na de garantieperiode. Geen enkele bepaling in de garantievoorwaarden mag jouw kopers garantie beperken. Kopers garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 

Garantie

Zolang als je garantie hebt op een product, garandeert de importeur dat het product bij normaal gebruik goed blijft werken. Als een product kapot gaat terwijl je er nog garantie op hebt, zullen wij eerst proberen het kosteloos te repareren of vervangen. Lukt dit ons niet binnen een redelijke termijn, dan zullen wij jou (een deel van) het aankoopbedrag vergoeden.

 

Beperkte garantie

Sommige onderdelen of producten hebben een korte garantieperiode, zoals bijvoorbeeld oplaadbare batterijen of accu’s

 

Geen garantie

Defecten veroorzaakt door normale slijtage, onheil van buitenaf (zand-, val- , vocht- of electra schade), verkeerd gebruik of achterstallig onderhoud vallen niet onder de garantie.

 

Jouw rechten tijdens de garantieperiode

 

Kosteloze reparatie

Als een product kapot gaat binnen de garantieperiode, zullen wij eerst proberen het binnen een redelijke termijn te repareren of een ontbrekend onderdeel na te leveren. Wat een redelijke termijn is, hangt af van jouw klacht en van het soort product. Een reparatie of nalevering van een ontbrekend onderdeel binnen de garantieperiode kost jou niets.

 

Vervangend product

Als het niet lukt om het defecte artikel binnen een redelijke termijn te repareren, zullen wij jou een nieuw, gelijkwaardig artikel aanbieden. We vervangen het product ook als dat voordeliger is dan reparatie of nalevering van een ontbrekend onderdeel. Het leveren van een vervangend product binnen de garantieperiode kost je niets. De aankoopprijs van het vervangende product kan verschillen van de prijs van het oorspronkelijke product; het verschil wordt niet in rekening gebracht of aan jou uitbetaald.

 

 

Deel van het aankoopbedrag vergoed

Wij betalen je een deel van de aankoopprijs terug als het repareren van jouw product onredelijk lang of veel langer heeft geduurd dan vooraf is opgegeven en als je daarvan teveel overlast van hebt ondervonden. Als repareren of vervangen niet lukt binnen een redelijke termijn, krijg je het aankoopbedrag terug.

 

Het gehele aankoopbedrag vergoed

Als wij het defecte product niet kunnen repareren of vervangen binnen een redelijke termijn, krijg je het aankoopbedrag terug.

 

Opties na de garantieperiode

Heb je geen recht meer op garantie, en is het product buiten jouw schuld kapot gegaan binnen de economische levensduur, dan repareren of vervangen wij het artikel ook. Als de economische levensduur van het artikel wordt verlengd door een reparatie of vervanging, betaal je wel een deel van de reparatiekosten. Hoe meer de economische levensduur verlengd wordt, hoe groter het deel van de reparatiekosten is dat jij bijdraagt. Dit omdat je het gerepareerde product veel langer zult kunnen gebruiken dan het oorspronkelijke product.

 

Beroep doen op jouw garantie

Als een product een gebrek vertoont of defect is, kun je contact opnemen met de MultiMart-Winkel of ga naar www.multimartcuracao.com/service

 

Bij een MultiMart-winkel

Vaak raden wij je aan met het defecte artikel en de kassabon naar de serviceafdeling van de MultiMart-winkel te gaan waar je het product hebt gekocht. Onze medewerkers kunnen het artikel daar bekijken en jou verder helpen.

 

Identiteit van de ondernemer


Deze webshop wordt mogelijk gemaakt door Annexis International B.V. (Annexis), gevestigd aan de Dunckellaan 53, 6132 BK te Sittard (Nederland, KvK-nr. NL 59604654, BTW-nr. NL 853565570 B01).

 

download leveringsvoorwaarden

download garantievoorwaarden