• Bosch WTH85V90NL Warmtepompdroger 8kg
  • Bosch WTH85V90NL Warmtepompdroger 8kg

Bosch WTH85V90NL Warmtepompdroger 8kg

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

NAƒ1.899,00 NAƒ1.799,00

Incl. btw

Productomschrijving

Bosch Exclusiv

De WTH85V90NL is een warmtepompdroger uit de exclusieve lijn van Bosch met duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit. De Bosch Exclusiv lijn is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde en vakkundige retailers, zoals ons! Hierdoor kun je rekenen op persoonlijk en professioneel advies door ons geschoolde personeel, ook online via de chat of email. Wanneer je een Exclusiv apparaat koopt ben je direct aangesloten bij een door Bosch erkende servicepartner. Mocht je in de toekomst dus problemen hebben met je apparatuur, dan kun je terecht bij onze gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in de Bosch Exclusiv apparaten.

De kwaliteit die je van Bosch dus gewend bent, plus een beetje extra! Met deze Exclusiv warmtepompdroger ben je verzekerd van de beste prestaties. Het model is uitgerust met slimme, unieke innovaties zoals de wolkorf. Deze is uitermate geschikt voor delicate stoffen die niet los in de trommel kunnen, zoals wolle kleding maar ook sportschoenen. Met een wolkorf bepaar je tot wel 75% aan droogtijd. De chromen details zorgen daarbij voor een exclusieve uitstraling.

Jouw kleding perfect droog!

De Bosch WTH85V90NL beschikt over de AutoDry functie, waarbij sensoren continu de temperatuur en vochtigheid van het wasgoed meten. Hierdoor is je kleding beschermd tegen te hoge temperaturen en overdroging. De innovatieve zijwanden van de machine zorgt dat deze stabiel staat en minder trillingen veroorzaakt. Deze Bosch droger is dus bijzonder stil.

Overige voordelen

Deze warmtepompdroger heeft energielabel A++ en heeft een capaciteit van 8 kg. De droger bevat speciale programma's als Mix, Wol in korf, Handdoeken, Tijdprogramma warm, Sport, Dons, SuperKort 40 minuten, Overhemden en Fijne Was. De machine beschikt over een EasyClean filter en heeft een groot overzichtelijk LED-Display. Ook de trommelverlichting is ideaal in een donkere omgeving.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen