• Bosch SGS4HVW31E Vrijstaande Vaatwasser Wit

Bosch SGS4HVW31E Vrijstaande Vaatwasser Wit

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

NAƒ1.999,00 NAƒ1.699,00

Incl. btw

Productbeschrijving
De Bosch SGS4HVW31E vrijstaande vaatwasser beschikt over verschillende functies, met onder andere een SpeedPerfect+ functie om tot 65% sneller te reinigen en een ExtraDroog functie om vaat beter te drogen. Ga flexibel om met je ruimte dankzij de varioFlex korven en de varioLade die speciaal gemaakt is voor bestek en ander klein servies. De beladingssensor zorgt voor het optimale water en energieverbruik en wil je een programma later starten, gebruik dan de starttijdkeuze.

Voordelen
SpeedPerfect, tot 65% sneller
Starttijdkeuze 1-24 uur
Flexibele varioFlex-korven
Nadelen
Met een geluidsniveau van 46 dB maakt de vaatwasser relatief veel geluid

ExtraDry, droogt plastic vaat
Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
VarioLade, voor meer ruimte
Bovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
AquaStop, voorkomt waterschade
De aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de vaatwasser.
ActiveWater, verbruik minder water
Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie.
DoseerAssistent
Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
varioFlex korven, flexibele ruimte
De inhoud van de vaatwasser bied meer flexibilteit met de varioFlex korven. De bovenkorf beschikt namelijk over kopjeshouders en bordenhouders die je kan uitklappen. De onderkorf beschikt over bordenhouders. Met de handgrepen aan de zijkanten trek je gemakkelijk de korven uit de wasmachine.
De juiste temperatuur
Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.

Kenmerken van de Bosch SGS4HVW31E
Extra Droog - SpeedPerfect+ - Doseerassistent - machineCare - Voorspoelen - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor beladingssensor - Resttijdindicatie - varioFlex korven - varioLade - rackMatic - Starttijdkeuze - Kinderbeveiliging - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - AquaStop
Programma's en functies op de Bosch vrijstaande vaatwasser
6 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Stil 50 °C, Favoriet
3 Speciale functies: Extra Droog, Half Load, SpeedPerfect+
machineCare, Voorspoelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen