• Whirlpool WSQ2760BF Inductie Kookplaat 60cm
  • Whirlpool WSQ2760BF Inductie Kookplaat 60cm
  • Whirlpool WSQ2760BF Inductie Kookplaat 60cm
  • Whirlpool WSQ2760BF Inductie Kookplaat 60cm

Whirlpool WSQ2760BF Inductie Kookplaat 60cm

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.499,00 .
Incl. btw

4 inductiezones. kenmerken van deze Whirlpool keramische inductiekookplaat: Een elegante technologie die de pan en niet de kookplaat verwarmt, energieverspreiding beperkt en perfecte kookresultaten biedt. Elektrische voeding.

Direct mapping Het nieuwe gebruikersinterface biedt een eenvoudigere interactie met de kookplaat. Het brengt de kookzones duidelijk in kaart om de consument een goed beeld te geven van de bedieningselementen voor elke zone.

InductieTechnologie Sneller en energie-efficiënter koken. Inductie verwarmt de pan, niet de kookplaat waardoor minder dan 10% van de energie verloren gaat aan de omgeving.

Smelten Perfect koken op lage temperatuur. Met de smeltfunctie kunt u koken op een zeer lage temperatuur, ideaal voor het smelten van chocolade, boter of bij het bereiden van lichte, delicate sauzen.

Warmhouden Altijd een warme maaltijd. De warmhoudfunctie houdt uw gerecht warm terwijl de rest van de maaltijd bereid wordt.

Laten sudderen Pefect sudderen. Met de sudderfunctie kunt u de perfecte slow-cooking recepten bereiden, de ingrediënten blijven heerlijk sappig en mals.

Bediening voorzijde Complete controle tijdens het koken. Eenvoudige toegang tot de intuïtieve en handig geplaatste bedieningsknoppen op het paneel aan de voorzijde, waardoor koken nog makkelijker wordt.

Energiebeheer Zeer energiezuinig. Met de functie Power Management kunt u het maximale vermogen van de kookplaat instellen om zo het risico van overbelasting binnen uw woning te voorkomen.

Booster Koken in een mum van tijd met de boosterfunctie.

Booster 3Kw Geniet van de lekkerste gerechten. Deze Whirlpool kookplaat beschikt over een 3Kw booster voor het nog sneller verwarmen van uw gerechten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen