• Whirlpool AKP744IX Inbouwoven 65L Grijs

Whirlpool AKP744IX Inbouwoven 65L Grijs

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.399,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving
Deze oven met verzinkbare bedieningsknoppen is uitgerust met de SmartClean™ functie voor een energiezuinig reinigingsproces voor de binnenkant van de oven en is voorzien van de functie hete lucht.

5 kookfuncties
Koude luchtcirculatie (ontdooien), Bovenwarmte / Onderwarmte, Hete lucht, Grill 2500 Watt, Turbo grill.

SmartClean™ functie, uw oven was nog nooit zo schoon.
SmartClean™ is de innovatieve functie die garant staat voor een energiezuinig reinigingsproces voor de binnenkant van de ovens van de Absolute Line. In slechts 30 minuten en zonder schoonmaakmiddelen wordt de gehele binnenkant van de oven grondig gereinigd. De ovenruimte kan eenvoudig worden schoongeveegd met een spons. Omdat het een energiezuinige functie is, kunt u deze zo vaak gebruiken als u wilt.

Hete lucht
Voor het gelijktijdig bakken van taarten, quiches,… op maximaal twee niveaus door een gelijkmatige warmteverdeling in de ovenruimte.

Inox met anti-fingerprint behandeling Easy to Clean
De inox oven is aan de buitenzijde voorzien van een exclusieve coating om de oven beter te beschermen tegen vingerafdrukken, krassen en de effecten van veroudering. Dankzij de behandeling Easy to Clean is het verwijderen van vetvlekken, vingerafdrukken of stof op het inox kinderspel!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen