• Samsung  RS68CG882EB1EF Amerikaanse Koelkast SBS ZWART/ ANTRACIET
  • Samsung  RS68CG882EB1EF Amerikaanse Koelkast SBS ZWART/ ANTRACIET
  • Samsung  RS68CG882EB1EF Amerikaanse Koelkast SBS ZWART/ ANTRACIET

Samsung RS68CG882EB1EF Amerikaanse Koelkast SBS ZWART/ ANTRACIET

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ4.899,00 .
Incl. btw

Meer ruimte en optimale versheid
-

Tot 10% energiebesparing
SmartThings AI Energiemodus - 10%
Houd je energieverbruik in de gaten en bespaar bewust. De AI Energiemodus [1] analyseert de gebruikspatronen van je koelkast en schat het stroomverbruik in met behulp van AI-technologie. Als je stroomrekening bij de door jou vooraf ingestelde grens in de buurt komt, krijg je een melding om de energiebesparingsmodus te activeren en zo het energieverbruik met maximaal 10% te verminderen [2].

Meer ruimte aan de binnenkant – hetzelfde formaat aan de buitenkant
SpaceMax™-technologie
Dankzij de enorme inhoud van tot 652 [3] liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en de vriezer om je wekelijkse boodschappen te bewaren. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Keuze uit 5 on demand omzettingsfuncties
Smart Conversion™
Smart Conversion geeft je meer flexibiliteit met 5 verschillende instellingen. Natuurlijk kan je de Amerikaanse koelkast in standaard modus gebruiken: links vriezer en rechts koelkast. Meer behoefte aan koelruimte? Zet het linker gedeelte om van vriezen naar koelen en je hebt een méga koelkast. Op vakantie? Zet het koelgedeelte uit en gebruik alleen de vriezer. Vriezer schoonmaken? Zet het vriesgedeelte makkelijk uit voor de grote schoonmaak. Even niet zoveel ruimte nodig? Gebruik alleen het vriesgedeelte als koelkast. Kortom, de RS8000A lijn maakt het leven een stuk gemakkelijker door de 5 verschillende instellingen. Er is er altijd wel één die past bij jouw huishouden.

Langer vers door aparte koeling
Twin Cooling Plus™
Zorgt ervoor dat etenswaren tot twee keer langer vers blijven [4]. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en vriezer dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Het zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en smaak behouden door te voorkomen dat geurtjes uit de vriezer en het koelgedeelte zich met elkaar vermengen.

Perfect harmonieus en stijlvol design
Strakke uitstraling
Geef je huis een moderne, strakke touch. De moderne uitstraling past perfect bij jouw keukenapparatuur en keukenkasten en creëert een stijlvolle inrichting van je keuken. Het minimalistische ontwerp beschikt over platte deuren, geïntegreerde handgrepen, een verborgen display, een flessenplateau en grijze vakken voor etenswaren [5]

Minder verspilde ruimte, meer opslagruimte voor eten.
Platte luchtafvoer
Krijg meer ruimte met dezelfde prestaties. In tegenstelling tot conventionele luchtafvoersystemen, is de dunne koelventilator aan de achterkant volledig plat, waardoor elke ruimte optimaal wordt gebruik en je meer ruimte hebt om eten te bewaren. Het koelt en ventileert net zo effectief, zodat alles vers en smaakvol blijft.

Naadloze toegang
Eenvoudig bedieningspaneel
Zelfs als je beperkt bent in je armbeweging, kun je gemakkelijk met deze stijlvolle koelkast overweg. Het geïntegreerde bedieningspaneel maakt het minimalistische design helemaal af. Het bedieningspaneel is binnen handbereik, ook vanuit een rolstoel, en kan met één hand worden bediend, om betere toegankelijkheid te garanderen voor mensen met een beperking.

Stiller en energiezuiniger
Digital Inverter-technologie
Profiteer van efficiëntie en langdurige prestaties van de motor. De Digital Inverter-technologie maakt gebruik van sterke magneten voor stille en krachtige prestaties met energie-efficiëntie [6]. Het biedt ook 20 jaar garantie [7] op de motor.

Altijd vers
Precise Cooling
Zorg ervoor dat je etenswaren langer vers, smakelijk en sappig blijven. Dankzij aparte koelsystemen in ieder compartiment wordt de koelkast overal gelijkmatig gekoeld. Geavanceerde isolatie verhindert schommelingen in de temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. De Digital Inverter-technologie meet en reguleert nauwkeurig de temperatuur.

Meer ijs, meer ruimte
IJsblokjesmaker in de deur
Meer ruimte om eten te bewaren, maar geen tekort aan ijsblokjes door de ijsblokjesmaker in de deur. De ijsblokjesmaker is ingebouwd in de deur, waardoor je meer ruimte overhoud in je vriezer terwijl je nog steeds genoeg ijs kan maken en bewaren. Door de transparante plastic buitenkant, kun je gemakkelijk zien hoeveel er nog over is.

Direct snel afkoelen of invriezen
Power Cool / Power Freeze
Profiteer van snelle koelprestaties. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen, om je groenten of favoriete drankjes snel af te koelen. Power Freeze verspreidt een stoot ijskoude lucht door de vriezer. Handig om eten in te vriezen, of om ijsblokjes te maken.

Voedingsproducten langer vers en sappig
Twin Cooling™
Houd je producten langer vers. Het Twin Cooling™-systeem optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en vriezer, dankzij de losse verdampers en ventilatoren. Voedingswaren blijven onder de beste omstandigheden bewaard en behouden hun natuurlijke smaak en aroma, omdat er wordt verhinderd dat geurtjes zich met elkaar vermengen.

Meer ruimte voor voedingsproducten
Grote inhoud dankzij SpaceMax™-technologie
Meer eten bewaren dankzij een opslag van maar liefst 645 liter [8]. De unieke SpaceMax™-technologie heeft dunnere wanden voor meer opslagruimte, zonder dat het formaat toeneemt. Het Beverage Center in de koelkast vergroot de opslagcapaciteit van de vriezer met 11L [9].

SmartThings Energy
Efficiënt energieverbruik. Slim besparen.
Houd de controle over je energieverbruik om je koolstofvoetafdruk terug te dringen en geld te besparen. SmartThings Energy [10] biedt handige, energiezuinige tips. Ook monitort het de energieconsumptie van Samsung-apparaten [11] in real time en vergelijkt deze met de voorgaande maand. Je krijgt een melding als je in de buurt komt van je maandelijkse maximumverbruik.

SmartThings Home Care
Slim onderhoud, gemakkelijker controleren
Maak het onderhoud van jouw koelkast nog makkelijker. SmartThings Home Care [12] houdt het systeem in real-time in de gaten, zoals de status van de koelkast of de staat van het filterwater. Ook verstuurt het meldingen, bijvoorbeeld als er een onderdeel moet worden vervangen of als er een fout is opgetreden, en geeft mogelijke oplossingen.

SmartThings Cooking
Slim koken, smakelijk eten
Je maaltijden efficiënter plannen, inkopen en voorbereiden. Met SmartThings Cooking [13] kan je een overzicht opstellen van de producten in je koelkast en houdbaarheidsdata bijhouden, zodat je altijd weet wat je in huis hebt. Ook stelt het gepersonaliseerde recepten voor op basis van je voorkeuren en je beschikbare ingrediënten. System.Collections.Generic.List`1[System.String] System.Collections.Generic.List`1[System.String]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen