• Philips BRL140/00 SatinShave

Philips BRL140/00 SatinShave

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ129,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving
Scheer nu snel en gemakkelijk je benen glad met de Philips SatinShave Advanced BRL140/00 ladyshave. Dit kan zowel droog als onder de douche. Door het bewegende scheerhoofd glijdt de ladyshave op natuurlijke wijze over de contouren en natuurlijke rondingen van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat geen plekje wordt overgeslagen voor een glad resultaat. En dankzij de parelvormige trimmeruiteinden worden krassen op de huid voorkomen. Verder worden 3 opzetstukken meegeleverd, namelijk een trimkam, een soft-glide hulpstuk en een hulpstuk om de huid glad te trekken.

Ben jij op zoek naar een goede ladyshave waarmee je snel en gemakkelijk je benen scheert, zonder specialiteiten? Dan is de Philips SatinShave Advanced BRL140/00 ladyshave iets voor jou.

Wat maakt de Philips SatinShave Advanced BRL140/00 speciaal?
Ten eerste de bewegende scheerkop voor een gelijkmatig scheerresultaat. De kop glijdt op natuurlijke wijze over de contouren en natuurlijke rondingen van het licham en houdt zo nauw en continu contact met de huid voor een gelijkmatig resultaat. Verder heeft de trimkam parelvormige uiteinden ter bescherming tegen krassen.

Kenmerken Philips BRL140/00
Gebruikstijd: 1 uur
Oplaadtijd: 8 uur
Nat en droog te gebruiken
Met trimkam, soft glide-hulpstuk, hulpstuk voor gladtrekken huid, basisetui en reinigingsborsteltje

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen