• LG SP2 Soundbar
  • LG SP2 Soundbar
  • LG SP2 Soundbar
  • LG SP2 Soundbar

LG SP2 Soundbar

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ249,00 .
Incl. btw

Geniet van kraakhelder geluid met de LG SP2 - 2.1 kanaals soundbar met ingebouwde subwoofer.

Het verschil zit hem in de details
Elk detail van de LG SP2 soundbar is ontworpen om een prachtige stijl te creëren die zowel je TV als je woonkamer een stijlboost geeft. Houtkleurige zijpanelen, verhoogde besturingsknoppen en premium stof maken deze speaker net zo mooi als deze klinkt.

Grote bas met een ingebouwde subwoofer
LG Sound Bar SP2 heeft een ingebouwde subwoofer en dubbele passieve radiatoren om een ​​rijke en consistente bas te leveren bij alles wat je kijkt en luistert.

Klinkt als een perfecte match
Koppel met nieuwe LG TV's (2021) om te genieten van het volledige potentieel van de geluidsengine van uw TV via TV Sound Mode Share.

LG Soundbars - Ontworpen met het milieu in gedachten
LG draagt graag bij en denkt groter om de planeet te helpen. Bepaalde LG Soundbars zijn opnieuw ontworpen om dit belangrijke initiatief te ondersteunen. Interne onderdelen zijn gemaakt van post-consumer gerecycled materiaal terwijl de stof aan de buitenkant is gemaakt van gerecyclede stof van plastic flessen. De interne verpakking is gemaakt van gerecyclede pulp en om transport en CO2-uitstoot te verminderen, is de vorm van de verpakking ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen