• LG  F4DR3096N3W Was-Droog Combinatie 9kg/6kg, 1400 Toeren

LG F4DR3096N3W Was-Droog Combinatie 9kg/6kg, 1400 Toeren

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ2.399,00 .
Incl. btw

De LG F4DR3096N3W-was-droogcombinatie bewijst dat je echt niet per se een aparte wasmachine en droger nodig hebt. Dit apparaat doet het gewoon allebei! Hij haalt maar liefst 3 keer een topscore: een A voor energie-efficiëntie, een A voor centrifugeerprestaties en een A voor geluidsniveau.

2 vliegen in 1 klap

Met deze was-droogcombinatie heb je niet langer 2 grote witgoedapparaten nodig voor al jouw was- en droogwerk. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas als je een kleinere woning hebt. Vergis je niet in het compacte design, want dankzij anti-vibratietechnologie past er een extra grote trommel in. Hier gaat 9 kilo wasgoed in voor wasprogramma’s en tot 6 kilo wasgoed voor de droogprogramma’s. Voor de droogprogramma’s heeft dit apparaat energielabel D gekregen, want drogen vergt meer energie dan wassen. Voor wassen is deze machine echter zelfs zuiniger dan energielabel A!

Schoon in een handomdraai

Deze machine is voorzien van 12 programma’s voor zowel wassen als drogen. Naast de bekende programma’s voor katoen en synthetische stoffen profiteer je van bijvoorbeeld een grondig Hygiëne-programma. Was je een lading van maximaal 6 kilo? Dan gebruik je de optie ‘Wassen + drogen’ om meteen het hele proces te doorlopen. Als er wat meer haast geboden is, biedt TurboWash 360-technologie uitkomst. Kies simpelweg het Turbowash 39-programma en was maximaal 5 kilo in slechts 39 minuten zorgvuldig schoon. Indien gewenst koppel je TurboWash ook met reguliere wasprogramma’s. Zo verkort je gemakkelijk de tijdsduur en is jouw was sneller weer schoon.

Een cyclus op maat

Bescherm je kleding en bespaar energie met behulp van AI Direct Drive. Nadat je een wasprogramma hebt geselecteerd, neemt deze intelligente technologie van LG het stokje over. Je wasgoed wordt nauwkeurig gewogen en sensoren herkennen de stof en de hardheid van het materiaal. Op basis daarvan kiest de machine een geschikt waspatroon aan de hand van ingeladen big-data-analyses. Zo duurt een wasprogramma nooit langer dan nodig en slijt je kleding tot wel 18% minder. Dat is pas slim wassen.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Deze was-droogcombinatie haalt een toerental van 1.400 rpm en wordt aangedreven door een krachtige Direct Drive-invertermotor. Dankzij het koolborstelloze design gaat deze langer mee en wordt het energieverbruik verminderd. Bovendien is zo’n invertermotor ook een stuk stiller in gebruik. Dat is wel zo fijn, toch? Ook de rest van de machine is duurzaam ontworpen: de deur is gemaakt van krasvrij, gehard glas en de trommel bevat roestvrijstalen lifters met antibacteriële werking. Met de grote draaiknop is het apparaat eenvoudig in te stellen en op het extra grote display lees je alle relevante informatie in een oogopslag af.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen