• JBL PARTYBOX310EU Geluidssysteem
  • JBL PARTYBOX310EU Geluidssysteem
  • JBL PARTYBOX310EU Geluidssysteem

JBL PARTYBOX310EU Geluidssysteem

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ999,00 .
Incl. btw

Productomschrijving

Draagbare party speaker met waanzinnige verlichting en krachtig kenmerkend JBL-geluid

Krachtig kenmerkend JBL-geluid Om de hoek of op het strand, iedereen zal mee willen feesten met het 240 watt kenmerkende JBL-geluid. Zing, rap, speel mee! Schakel de bas naar het hoogste niveau en zie hoe de dansvloer tot leven komt.

Light up the night Betover je publiek met een stralende, dynamische lichtshow die op de beat meedanst. Met subtiele pulserende en krachtige stroboscopische effecten, is er een instelling voor elke vibe.

Het feest gaat door Ga van de openingsact door tot ver na zonsondergang met 18 uur batterijduur. Nog langer doorfeesten? Steek de stekker van de JBL PartyBox 310 in het stopcontact en dans het hele weekend door.

Ongelofelijk JBL-geluid met een betoverende lichtshow Groots geluid, betoverende lichten en ongelofelijk krachtig geluid onderscheiden deze luidspreker van de rest. De JBL PartyBox 310 is een compacte, verrijdbare, spatwaterbestendige feestmachine als geen ander. Breng overal je favoriete afspeellijsten met je mee, van gezellig samenzijn thuis tot dansfeesten op het strand. Zorg voor grote feestelijke vibes met 240 watt kenmerkend JBL-geluid en een gesynchroniseerde lichtshow die meedeint op de beat. Steek de stekker in het stopcontact en blijf de hele nacht doorfeesten of rijd hem naar het kampvuur en geniet van de indrukwekkende batterijduur van 18 uur. Begin met feesten met de JBL PartyBox 310.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen