• Inventum IKI3008 Inbouw Inductie Kookplaat 30cm, 3500 Watt

Inventum IKI3008 Inbouw Inductie Kookplaat 30cm, 3500 Watt

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ599,00 .
Incl. btw

De randloze Inventum inbouw inductiekookplaat IKI3008 is voorzien van 2 kookzones, met elk 9 standen, timer en kookwekker. Beide kookzones hebben een boostfunctie voor extra snelle verhitting. Handig als je even snel water wilt koken. De kookplaat is eenvoudig te bedienen met een slider. Omdat veiligheid voorop staat, is het apparaat voorzien van restwarmte indicatie, kookduurbegrenzing, automatische panherkenning en kinderslot. En niet geheel onbelangrijk: na het koken maak je de glasplaat heel gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Extra smalle kookplaat

De IKI3020 inbouw inductiekookplaat is maar 30 cm breed. Dit maakt de kookplaat ideaal voor in een kleine keuken, bijvoorbeeld op kantoor of in een vakantiewoning. Heb je juist extra veel kookruimte nodig? Dan kun je deze kookplaat combineren met een andere kookplaat naar keuze.

Randloze kookplaat

De IKI3008 inbouw inductiekookplaat heeft een randloos design. De kookplaat ligt strak op je aanrechtblad.

Kookwekker en timer

De kookwekker kun je gebruiken als je inductiekookplaat aan staat. De kookplaat is voorzien van 1 timer per kookzone. Als de ingestelde tijd voorbij is schakelt de kookzone automatisch uit.

Boostfunctie

De boostfunctie op de kookplaat geeft tijdelijk extra vermogen aan een kookzone. Handig als je snel iets aan de kook wilt brengen. Na 5 minuten schakelt de boost automatisch terug.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen