• Whirlpool Whirlpool	FTCM108BEU Condensdroger 8KG

Whirlpool Whirlpool FTCM108BEU Condensdroger 8KG

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.299,00 .
Incl. btw

Korte beschrijving
De Whirlpool FT CM10 8B EU is een energie efficiënte condensdroger met een vulgewicht van 8 kg en een laag geluidsniveau.

De FTCM108BEU heeft Freshcare+ techniek waardoor uw kleding tot 6 uur na het einde van de cyclus fris blijft. De droger is daarnaast zeer geschrikt voor het drogen van spijkerstof en zijden kleding.

De LED indicatielampjes geven aan wanneer de droger aan het eind van het programma is en wanneer het filter vol is. Het filter is dankzij het easy cleaning systeem makkelijk schoon te houden.


Easy Cleaning
Het makkelijk verwijderen en schoonmaken van het filter in slechts drie simpele stappen.

XXL programma
Extra veel ruimte. In de grote trommel heeft uw wasgoed alle ruimte die het nodig heeft. Met dit programma worden zelfs grote ladingen perfect gedroogd.

8kg capaciteit
Alle ruimte die je nodig hebt. Met 8 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpooldroger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

Zeer stil
Ervaar de stilte. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.

Energieklasse B
Energie-efficiënt. Deze Whirlpool droger valt in energieklasse B.

Trommelafwerking
Het gewelfde patroon en de wasmeenemers zijn ontworpen voor een optimaal droogresultaat en de beste zorg voor al je kleding.

Jeans
Perfect voor jeans. Voor het drogen van wasgoed van spijkerstof of kledingstukken van zwaar, op spijkerstof lijkend, materiaal .

Zijde
Behoedzaam drogen van zijden kleding. Het Zijde programma droogt tot wel 1.5kg aan zijde kledingstukken, voorzichtig en op een zeer lage temperatuur

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen