Whirlpool WIS5020 Inbouw Vaatwasser - MultiMart Curacao
  • Whirlpool WIS5020 Inbouw Vaatwasser
  • Whirlpool WIS5020 Inbouw Vaatwasser
  • Whirlpool WIS5020 Inbouw Vaatwasser

Whirlpool WIS5020 Inbouw Vaatwasser

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.399,00 .
Incl. btw

Kenmerken van deze Whirlpool geïntegreerde vaatwasser: kleur wit. Verstelbare voetjes voor perfecte stabiliteit op ongelijkmatige vloeren en oppervlakken. Superieure reinigingsprestatie, voor ideale afwasresultaten. Uitmuntende droogprestatie, zorgt voor uitstekende resultaten. Afwasprogramma voor alleen het bovenste of onderste rek, voor een schone vaat zonder te hoeven wachten tot uw apparaat helemaal gevuld is.

14 Couverts

Alle ruimte die u wenst.

Deze Whirlpool vaatwasser biedt ruimte aan 14 couverts in te delen naar uw wens.

Uitschuifbare scharnieren

Dit apparaat is voorzien van uitschuifbare deurscharnieren, zodat u het apparaat gemakkelijk in een keuken kunt plaatsen met lage plinten.

Stilte

Absolute stilte.

Uw Whirlpool vaatwasser is ontworpen om ideale wasresultaten te leveren tegen het laagst mogelijke geluidsniveau.

FlexiSpace

Deel uw vaatwasser zelf in.

Door de modulaire FlexiSpace manden bent u vrij om uw vaatwasser naar wens in te delen.

NaturalDry

Het automatisch openen van de deur aan het einde van het programma zorgt voor een natuurlijke droging van de was, ook garandeert dit systeem een hogere energie-efficientie.

Optie Halve lading

Een lager verbruik.

Deze optie bespaart middelen bij het afwassen van een kleine lading. Optimalizeer water en energie consumptie tijdens het wassen van een kleine lading op beide rekken.

Startuitstel

Op maat gemaakt.

De optie startuitstel biedt de mogelijkheid om het afwasprogramma van uw vaatwasser naar wens uit te stellen zodat u tijd en energie kunt besparen.

Verwijderbaar bovenkorf

Het verwijderbare bovenkorf van uw vaatwasser geeft u extra ruimte als dat nodig is maakt het mogelijk om ook voorwerpen met een ongebruikelijke vorm in de vaatwasser te plaatsen.

In hoogte verstelbaar bovenkorf.

Het in hoogte verstelbaar bovenkorf van uw vaatwasser geeft u extra ruimte als nodig en komt ook van pas bij grotere voorwerpen.

Energie-efficiëntieklasse E

Grote energie-efficiëntie. Met energieklasse E kun je met deze Whirlpool-vaatwasser genieten van uitstekende prestaties en een lager energieverbruik.

Interieur in roestvrij staal

Het interieur in roestvrij staal van de Whirlpool vaatwassers zorgt voor schitterende afwasresultaten.

Overflow

Passief waterbeveiligingssysteem dat lekkages detecteert en overstromingen in huis voorkomt. In het geval van een breuk in het compartiment lekt het water in het onderste compartiment van de machine waar de vlotter het storingsalarm activeert. De afvoerpomp wordt geactiveerd en het toestel wordt leeggepompt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen