• Whirlpool Whirlpool MCP347SL Combi Magnetron

Whirlpool Whirlpool MCP347SL Combi Magnetron

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ799,00 .
Incl. btw

Kookfuncties:

JETDEFROST
Snel ontdooien.
Gebruik het unieke JetDefrost 3D systeem om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw magnetron.

FORCED AIR
Behoud de smaak.
Met de ForcedAir technologie wordt hete lucht in de magnetron gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor de gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.

OPWARM FUNCTIE
Sneller opwarmen.
Geniet van uw opgewarmde gerechten in enkele minuten, met de opwarm functie.

REHEAT&DEFROST
Geniet van de smaak
Deze Whirlpool magnetrons beschikken over een 'Reheat&Defrost' functie, waarmee u optimaal kunt blijven genieten van de smaken en aroma's van uw gerechten.

Technologie:

JETSTART
Buitengewoon snel opwarmen.
De JetStart functie geeft maximaal 30 seconden een temperatuur boost aan de magnetron zodat u snel vloeibare gerechten op kunt warmen.

3D TECHNOLOGIE
Perfecte bereiding.
De revolutionaire 3D technologie zorgt voor de verdeling van microgolven in de magnetron. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.

KINDERSLOT
Veiligheid voorop.
Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen aanzetten.

AUTO CLEAN
Om het apparaat intern schoon te maken hoeft de consument alleen een kom water in de magnetron te plaatsen en de Auto Clean functie te selecteren. De natuurlijke kracht van stoom maakt de voedselresten binnen een paar minuten los waardoor ze makkelijk weggeveegd kunnen worden.

AUTO COOK
Een grote verscheidenheid aan heerlijke gerechten, speciaal geselecteerd op basis van verschillende voedingskeuzes: gezond, etnisch, vegetarisch en meer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen