• Whirlpool Whirlpool MCP343SL	Magnetron

Whirlpool Whirlpool MCP343SL Magnetron

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ399,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

Deze Whirlpool Solo Magnetron MCP 343 SL is equivalent aan de MCP 343 BL, maar deze magnetron heeft een zilveren uitstraling aan de boven- en zijkanten. De magnetron heeft een capaciteit van 25 liter en beschikt over een draaiplateau van 28 centimeter. Daarnaast beschikt de MCP 343 SL over een grillfunctie met een vermogen van 800 W.

Aantal beschikbare kookfuncties: 

GRILL
Snel grillen, nog sneller reinigen.
De krachtige grillfunctie van uw microgolfoven biedt dezelfde heerlijke resultaten als een traditionele oven. De kantelmodus van de grill zorgt voor een eenvoudige reiniging.

JET DEFROST
Snel ontdooien.
Gebruik de unieke Jet Defrost functie om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw microgolfoven.

REHEAT&DEFROST
Deze Whirlpool microgolfoven is uitgerust met de 'Reheat&Defrost' functie voor het optimaal genieten van de smaken en aroma's van uw gerechten.

OPWARMEN
Sneller opwarmen.
Opgewarmde gerechten in slechts enkele minuten met de functie Opwarmen.

Innovatieve technologie en speciale functies: 

JET START
Buitengewoon snel opwarmen.
De Jet Start functie activeert de microgolfoven gedurende maximaal 30 seconden met het maximum vermogen. Ideaal om snel dranken of soep op te warmen.

3D-SYSTEEM
Perfecte bereiding.
Het revolutionaire 3D-systeem zorgt voor de verdeling van de microgolven in de microgolfoven. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.

KINDERSLOT
Veiligheid voorop.
Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen activeren.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen