Model: FWF71483
Beschikbaarheid: Op voorraad
ƒ1.099,00
Excl. OB: ƒ1.046,67

WHIRLPOOL FWF71483W Wasmachine 7KG 1400T A+++

Aantal toeren: 1400 rpm


Vulgewicht: 7 kg


Koolborstelloze motor: Ja


Volume centrifugeren: 78 dB


Automatisch doseren: Nee
De Whirlpool FWF71483W EU is een voorlader wasmachine die per cyclus tot wel 7 kg wasgoed schoon en fris kan wassen. Deze wasmachine is voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met symbolen. Met de draaiknop selecteer je gemakkelijk één van de 14 wasprogramma's, waaronder gemengde was, wol, snel 30', sport, XXL, wit, babykleding, beddengoed en Eco 60˚C. De tiptoetsen kun je gebruiken voor het in- en uitschakelen van opties, zoals FreshCare+ en Colours15' Plus. 
FreshCare+


Met de FreshCare+-optie blijft de wasmachine tot 6 uur na afloop van het programma regelmatig draaien en worden zuchtjes stoom in de trommel geblazen. Hierdoor blijft jouw wasgoed luchtig en fris, ook als je het niet direct uit de wasmachine haalt. De Colours15' Plus-optie beschermt jouw gekleurde wasgoed.
Zuinig en duurzaam


De Whirlpool FWF71483W EU is uitgerust met een koolborstelloze SenseInverter-motor. Deze motor is stiller en minder gevoelig voor slijtage dan een traditionele motor met koolborstels. Whirlpool heeft vertrouwen in haar techniek en biedt daarom 10 jaar garantie op de SenseInverter-motor. De wasmachine is voorzien van energielabel A+++ en wordt geleverd met een aanvoerslang en aansluitkabel. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed