Model: 1000023
Beschikbaarheid: Op voorraad
ƒ1.899,00
Excl. OB: ƒ1.808,57

Whirlpool FSCR10430 ZEN Wasmachine 10 KG

Whirlpool FSCR10430 ZEN Wasmachine 10 KG

Whirlpool FSCR 10430 wasmachine met energieklasse A+++ (-40) en een maximale belading van maar liefst 10 kg. Ideaal als je eens een extra grote was moet doen, extra gemakkelijk gemaakt door de grote vulopening van 35 cm. Dus ook grote stukken wasgoed zoals dekbedden, gordijnen zijn eenvoudig in de machine te stoppen. Verder heeft deze energiezuinige machine, gebruik op jaarbasis slechts 143 kWh, een regelbaar toerental van 1400 toeren. De wasmachine is eenvoudig te bedienen door de grote programmaknop en het overzichtelijke display in het midden. Het geluidsniveau bij centrifugeren is 68 dBA. Om er voor te zorgen dat je was er op zo'n energiezuinige wijze en perfect schoon uit komt heeft deze wasmachine, Soft Move, PrecisionClean en EcoMonitor. Daarnaast heeft deze wasmachine een AquaStop waterbeveiliging, dit is een beveiliging die de watertoevoer naar de wasmachine afsluit als er lekkage wordt vastgesteld. Ook kun je de wasmachine met een gerust hart laten starten op elk gewenste tijdstip door de startuitstel functie en met de resttijdindicatie kun je zien hoelang het programma nog zal duren. Deze FSCR10430 ZEN wasmachine heeft 18 programma's waaronder: sportprogramma, eco katoen, snelwasprogramma 30 minuten, katoen, gemengde was, wolprogramma, delicaat, jeansprogramma en XXL programma. De FSCR 10430 s uitgerust met Zen motor technologie een direct drive motor met levenslange garantie en uiteraard ontbreekt op deze machine de kinderbeveiliging niet. 


Zen Direct drive motortechnologie met levenslange garantie op de motor

Whirlpool Zen motortechnologie houdt in dat deze machine beschikt over een direct drive motor die direct op de trommel is bevestigd waardoor de machines minder trillen. De behuizing van de machine is uit één stuk gemaakt en ook hierdoor produceert de machine minder geluid. Door deze technieken zijn de Whirlpoolwasmachines met ZEN-technologie absoluut de stilste op de markt. Rust krijg je bovendien niet alleen in stilte, maar ook op het gebied van garantie. Op de ZEN-motor geeft Whirlpool je levenslange garantie.


Wasmiddeldoseeradvies

Geen verspilling meer van wasmiddel: bespaar wel tot 10 liter per jaar. Het gebruik van wasmiddel is een belangrijk gedeelte van de kosten die je maakt per wasbeurt en er wordt al snel te veel gebruikt. Het wasmiddeldoseeradvies lost dit probleem op door je te adviseren hoeveel wasmiddel je precies moet gebruiken. Dit is beter voor het milieu en je portemonnee. Het advies is gebaseerd op de waterhardheid en de vuilheidsgraad van het wasgoed. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de hoeveelheid wasgoed en het soort textiel. 


Gemengde was

Licht tot normaal vervuild stevig wasgoed van katoen, linnen, synthetische vezels en gemengde weefsels. Effectief programma van één uur. Alleen soortgelijke kleuren samen in één wasbeurt wassen. Maximale belading 4 kg. Temperatuurbereik koud - 60ºC.


Ecomonitor

Geeft feedback over het energie- en waterverbruik van je programma-instelling. Hoe minder indicatoren er branden, des te economischer is je programma-instelling. Kan nog worden aangepast na de lastafhankelijke fase van het laden van het wasgoed.


Ontkalken 

Een melding op het display zal je er regelmatig aan herinneren dat je de wasmachine moet ontkalken. 


BioStain 15º

Hulp bij het verwijderen van alle soorten vlekken op 15º o.a. bloed, gras, modder, koffie met uitzondering van vet/olie. Het programma begint met een fase van wassen met koud water. Het programma wordt met ongeveer 10 minuten verlengd. Voorbehandeling aanbevolen voor hardnekkige vlekken. Niet te kiezen voor Katoen 95ºC


Kleuren 15º

Draagt bij tot de bescherming van de kleuren van je wasgoed, door ze te wassen met koud water (15° C). Bespaart energie voor het verwarmen van water terwijl tevens een goed wasresultaat gewaarborgd is. Geschikt voor licht vervuild gekleurd wasgoed zonder vlekken. Controleer of je wasmiddel bij koude wastemperaturen (15 of 20°C) kan worden gebruikt.


PrecisionClean 

Dit zijn precieze waterstralen die op je was worden gesprayed, wat zorgt voor extra diepe reiniging.


Fresh Care

Houdt de kleding fris door ze zachtjes rond te draaien na het einde van het programma.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed