Whirlpool FFTM119X2BXYBE Warmtepompdroger 9kg - MultiMart Curacao
  • Whirlpool FFTM119X2BXYBE Warmtepompdroger 9kg
  • Whirlpool FFTM119X2BXYBE Warmtepompdroger 9kg

Whirlpool FFTM119X2BXYBE Warmtepompdroger 9kg

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.999,00 .
Incl. btw

Productomschrijving

Zeer stil Ervaar de stilte. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.

6th Sense Technologie 6TH SENSE detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest de juiste tijd voor het droogprogramma. Uw wasgoed is perfect droog en tijd en energieverbruik worden geoptimaliseerd.

9kg capaciteit Alle ruimte die je nodig hebt. Met 9 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpooldroger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

Energieklasse A++ Verbeterde energie-efficiëntie. Met een energieklasse A++ geeft deze Whirlpool droger je ideale resultaten met beperkt energiegebruik.

FreshCare+ Uw kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over uw kleding weg, dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole. De FreshCare+ behandeling remt de verpreiding van de belangrijkste slechte geurbronnen (in de droger) tot 6 uur na het einde van het drogen. Niet compatibel met programma's die zijn ontworpen voor delicate kledingstukken.

Autocleaning condensor filter Besteed geen tijd meer aan het schoonmaken van het condensor filter. Door onze nieuwe technologie doet de droger dit voor u!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen