• Whirlpool Whirlpool AKZ96270IX Hete Lucht inbouw oven

Whirlpool Whirlpool AKZ96270IX Hete Lucht inbouw oven

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.699,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving
Deze oven met pyrolyse reiniging is uitgerust met de 6TH SENSE Absolute programmeerknop. Via het systeem van 'draaien-en bevestigen' kunt u uw recept in slechts 3 eenvoudige stappen starten.

Oven met pyrolyse

Wanneer u de pyrolysefunctie gebruikt, bereikt de oven een temperatuur van 475°C, waardoor voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een vochtige doek. De tijdscyclus varieert van 75 tot 180 minuten. Een speciale filter voorkomt dat geurtjes uit de oven ontsnappen. De speciale lak en de vier lagen hittereflecterend glas zorgen ervoor dat de buitentemperatuur lager is dan die van een standaard oven.

6TH SENSE Absolute programmeerknop

De 6TH SENSE Absolute programmeerknop is de enige vorm van interactie tussen u en uw oven: door het systeem van 'draaien-en-bevestigen' kunt u uw recept in slechts drie eenvoudige stappen starten, waarmee u altijd een uitstekend kookresultaat behaalt.

SoftClose-ovendeur

Deze oven is uitgerust met SoftClose scharnieren die ervoor zorgen dat de ovendeur zacht sluit, slechts één van de vele kleine maar belangrijke details om het apparaat telkens met plezier te gebruiken.

Ready2Cook: voorverwarmen is overbodig

Dankzij de Ready2Cook functie is voorverwarmen niet meer nodig. Een innovatief en zeer efficiënt luchtventilatiesysteem zorgt voor een energiebesparing tot 25% in vergelijking met een traditionele oven.

Maximale besparing verkregen door verschillende combinaties van gerechten met 'Niet-voorverwarmen' optie te testen in vergelijking met gerechten met 'Voorverwarmen' optie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen