• Tefal SV7030 Strijksysteem 5,5bar Liberty

Tefal SV7030 Strijksysteem 5,5bar Liberty

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ399,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

De Tefal SV7030 Stoomgenerator is verkozen tot Beste Koop maart 2019 door de Consumentenbond. 

Eenvoudig en snel strijken met de Tefal Liberty stoomgenerator 
De compacte Tefal Liberty SV7030 Stoomgenerator is een goede mix van snel strijken en uitstekend comfort. Liberty werkt sneller dan een traditioneel stoomstrijkijzer dankzij de krachtige stoomprestaties en een XL waterreservoir om constant bijvullen te voorkomen. Deze gebruiksvriendelijke stoomgenerator heeft een afneembaar waterreservoir wat het bijvullen nog gemakkelijker maakt.
 
Krachtige stoomprestaties
Upgrade je stoomsessies met het pure gemak van een afneembaar waterreservoir en onberispelijke stoomprestaties. De Liberty Stoomgenerator levert krachtige stoomprestaties voor snelle resultaten, met een eenvoudige procedure voor probleemloze verzorging van kleding. De 5.5 bar pompdruk zorgt ervoor dat kreuken in een handomdraai worden gladgestreken, met een extra krachtige 310 g/minuut stoomstoot om zelfs de meest hardnekkige kreuken aan te kunnen. 

Verbeterde functies
Deze krachtige stoomgenerator is uitgevoerd met een grote verscheidenheid aan verbeterde functies voor een nog betere stoomervaring, van het handige vergrendelsysteem om het apparaat veilig te verplaatsen en op te bergen, tot antikalkpatronen voor eenvoudig onderhoud en duurzame prestaties. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen