Siemens WT46G492NL Condensdroger 9kg - MultiMart Curacao
  • Siemens WT46G492NL Condensdroger 9kg

Siemens WT46G492NL Condensdroger 9kg

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.699,00 .
Incl. btw

Productomschrijving

Siemens extraKlasse

De WT46G492NL is een condensdroger uit de exclusieve lijn van Siemens met duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit. De Siemens extraKlasse lijn is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde en vakkundige retailers, zoals ons! Hierdoor kun je rekenen op persoonlijk en professioneel advies door ons geschoolde personeel, ook online via de chat of email. Wanneer je een extraKlasse apparaat koopt ben je direct aangesloten bij een door Siemens erkende servicepartner. Mocht je in de toekomst dus problemen hebben met je apparatuur, dan kun je terecht bij onze gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in de Siemens extraKlasse apparaten.

De kwaliteit die je van Siemens dus gewend bent, plus een beetje extra! Met deze extraKlasse condensdroger ben je verzekerd van de beste prestaties.Het model is uitgerust met slimme, unieke innovaties zoals de wolkorf. Deze is uitermate geschikt voor delicate stoffen die niet los in de trommel kunnen, zoals wolle kleding maar ook sportschoenen. Met een wolkorf bepaar je tot wel 75% aan droogtijd. De chromen details zorgen daarbij voor een exclusieve uitstraling.

Sensortechnologie voor een behoedzaam droogproces

Siemens warmtepompdrogers onderscheiden zich met autoDry sensortechologie waardoor wasgoed niet te heet kan worden of ongelijkmatig kan drogen. Doordat de sensoren automatisch de temperatuur aanpassen en bij elke droogcyclus de optimale vochtigheid in de droogtrommel meten, blijven alle soorten kleding gegarandeerd lang mooi.

Droog uw sport- en outdoorkleding perfect

Zelfs wanneer u ze droogt, moeten outdoortextielen voorzichtig worden behandeld. Dichtgelijmde naden, waterdichte stoffen en speciale coatings zijn namelijk erg hittegevoelig. Daarom heeft Siemens het outdoorprogramma bedacht: drogen gebeurt op een lage, constante temperatuur en de luchtvochtigheid wordt steeds gemeten. Daardoor kunt u rekenen op voorzichtig en perfect gedroogde outdoorkleding.

Bespaar tijd met het snelle droogprogramma

Het programma Extra snel 40' droogt kleine ladingen (1 kg) wasgoed in slechts 40 minuten, terwijl het vochtgehalte in het wasgoed tijdens het droogproces voortdurend wordt gemeten. Dit programma is ideaal voor het drogen van synthetische vezels, licht katoen of gemengde weefsels (volg altijd het waslabel). Bij gebruik in combinatie met het super 15' wasprogramma heeft u in minder dan een uur een frisgewassen outfit.

Droog alles van kasjmier tot sportschoenen met de wolkorf

De wolkorf is bestemd voor het drogen van uw kwetsbare wollen kleding. Maar u droogt er ook andere kwetsbare kleren in, van uw sportschoenen tot kasjmier. U verankert de woltrommel stevig in de machine, in een horizontale positie, en zet uw droger aan. De woltrommel draait dan niet mee met de drogertrommel, waardoor alle warme lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Zo zorgt u ervoor dat uw dikke wollen truien in hooguit twee uur al droog zijn.

Optimaal zicht op uw was: trommelverlichting

De ledverlichting in de wastrommel gaat aan zodra u de deur opent of sluit, maar ook als het droogprogramma start. De verlichting gaat weer automatisch uit om energie te besparen.

Overige voordelen

De Siemens WT46G492NL ExtraKlasse condensdroger is voorzien van energielabel B en heeft een vulcapaciteit voor 1 tot 9 kg wasgoed. De droger is voorzien van de volgende speciale wasprogramma's: Mix, Wol in korf, Outdoor, Tijdprogramma warm, Hygiëne, Lingerie, Dons, Extra Snel 40 en Shirts 15. Verder is de droger voorzien van een EasyClean filter en trommelverlichting. Met autoDry voorkomt de droger dat wasgoed gaat krimpen tijdens het drogen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen