Samsung WW11BB744AGES2 Wasmachine 11Kg - MultiMart Curacao
  • Samsung WW11BB744AGES2 Wasmachine 11Kg
  • Samsung WW11BB744AGES2 Wasmachine 11Kg

Samsung WW11BB744AGES2 Wasmachine 11Kg

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ2.199,00 .
Incl. btw

Productomschrijving

Slim en voorzichtig reinigen

AI Ecobubble™

Geniet van doeltreffender wasprogramma's met AI Ecobubble™. Dit zorgt voor bubbels die 24%** meer vuil verwijderen, zelfs op lage temperaturen. Hierdoor bespaar je 70% energie** en geniet je van een 45,5% betere verzorging van de stof***. Daarnaast detecteert het de stofsoort waarop het aantal bubbels, de wastijd, de temperatuur en de centrifugeersnelheid worden afgestemd.

Optimaal schoon

AI Wash

Was kleding grondig*, maar voorzichtig, met minder water en wasmiddel**. AI Wash gebruikt geavanceerde sensoren om het gewicht en de zachtheid van de stof te detecteren en de mate van vervuiling doorheen de gehele wasbeurt op te volgen. Het water en wasmiddel worden hier op slimme wijze op afgestemd, net als de week-, spoel- en centrifugeertijden.

Duurzaam en efficiënt 

Digital Inverter-technologie 

Profiteer van maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en langdurige prestaties. Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere* en krachtigere prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. Hij biedt ook de langste levensduur vergeleken met vergelijkbare producten** en een garantie van 20 jaar.

Behoud van design 

Deur van gehard glas 

Zorg dat het design van je wasmachine lang behouden blijft, zelfs als de deur van gehard glas vaak wordt geopend en aangeraakt. Het sterke en duurzame geharde glas breekt of krast minder snel vergeleken met een plastic deur. Hij ziet er ook elegant uit en je kunt makkelijk door de deur kijken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen