• Samsung Samsung RFG23UERS1 koelkast A+

Samsung Samsung RFG23UERS1 koelkast A+

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ4.800,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

Deze Samsung Amerikaanse Koelkast RFG23UERS1 combineert flexibele opbergruimte voor voedingswaren met het gemak van een grote, open ruimte. Je profiteert niet alleen van Samsung’s koeltechnologieën, maar ook van een verbeterd ontwerp dat laat zien dat je stijl hebt. De subtiele welvingen van de deurcontouren voegen een vleugje elegantie toe. De ruimtebesparende, energiezuinige verlichting maakt de koelkast lichter dan ooit, tot in de kleinste hoekjes.

Meer ruimte, meer mogelijkheden


Met de grootste opslagcapaciteit in zijn categorie (820 liter) is Samsung’s side-by-side-koelkast van binnen 16% groter dan conventionele modellen. Dankzij de dunnere wanden heb je maar liefst 113 l extra ruimte, zonder dat de totale buitenmaten groter zijn geworden. Ook zijn er geen concessies gedaan aan de sterkte of kwaliteit van de isolatie. Dit is vergelijkbaar met een extra minikoelkast zonder de ruimte die die inneemt! Het ontwerp van de extra binnenruimte zorgt niet alleen dat er meer in past, maar ook dat alles beter past. Je levensmiddelen zijn dus goed georganiseerd en makkelijker te gebruiken.

Water- en ijsdispenser


De water- en ijsdispenser bevindt zich aan de buitenkant van de koelkast, zodat je de deur gesloten kunt laten en elektriciteit kunt besparen (ijsblokjes/gemalen ijs).

Twin Cooling-systeem


Het koel- en het vriescompartiment werken onafhankelijk van elkaar. Er gaat geen lucht van het ene naar het andere compartiment, zodat de koelkast de juiste vochtigheid handhaaft om groenten vers te houden, terwijl de vriezer droog en vrij van geurtjes blijft.

Multi Blast


Op elk schapniveau stroomt er koellucht uit meerdere uitlaten. Zo wordt de hele koelkast gelijkmatig gekoeld en wordt de juiste temperatuur snel hersteld nadat de deur is geopend.

Een koelkast in een koelkast


Met CoolSelect PantryTM, een veelzijdig gesloten compartiment, kun je de gewenste temperatuur met een druk op de knop selecteren op basis van het te bewaren voedsel.

Kenmerken van de Samsung Amerikaanse Koelkast RFG23UERS1:  • Koelkasttype: Side-by-side

  • Aantal deurvakken: 5

  • Aantal rekken: 5

  • Kastontwerp: Vrijstaand

  • Gewicht: 142000 gr

 • Afmeting (b x d x h): 908 x 774 x 1769 mm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen