Samsung 43AU7022 Smart Tv 43" - MultiMart Curacao
  • Samsung 43AU7022 Smart Tv 43"
  • Samsung 43AU7022 Smart Tv 43"

Samsung 43AU7022 Smart Tv 43"

Beeldscherm Schermtype LED Verversingssnelheid 50/ 60 Hz Beeldscherpte 4 (uhd) Schermdiagonaal 43 inch (109 cm) HDR (High Dynamic Range)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ949,00 .
Incl. btw

Productomschrijving

Fijn afgestemde kleuren voor een levendig, realistisch beeld

Met PurColor wordt films kijken een ervaring alsof u deel uitmaakt van de scène. Hierdoor kan de tv een breed kleurengamma weergeven voor optimale beeldprestaties en een meeslepende kijkervaring.

Ervaar levensechte kleuren zoals ze zijn ontworpen in krachtige 4K-resolutie!

Krachtige 4K-opschaling zorgt ervoor dat uw favoriete inhoud een resolutie tot 4K bereikt. Bovendien ervaar je levensechtere kleuruitdrukkingen dankzij de geavanceerde kleurmappingtechnologie.

Soepele beweging voor een helder beeld

Ervaar een duidelijk beeld en prestaties, aangezien het automatisch de beeldvernieuwing schat en compenseert op basis van de inhoudsbron.

Geniet van de realiteit van 4K UHD-resolutie!

4K UHD TV gaat verder dan traditionele FHD met 4x meer pixels, voor scherpe en levendige beelden. Nu kunt u zelfs de kleinste details van de scènes zien.

Zie ook de donkerste en helderste scènes!

High Dynamic Range verhoogt de helderheid van de tv, zodat u zelfs in donkere scènes kunt genieten van een breed kleurenpalet en details.

*De kijkervaring kan variëren, afhankelijk van het type inhoud en de indeling.

Perfecte harmonie van tv en geluidsprojector

Omring jezelf met het geluid dat is ontstaan ??uit de harmonie van de tv en de geluidsprojector! Q-Symphony maakt op unieke wijze de gelijktijdige werking van de tv en de geluidsprojector mogelijk voor een beter surroundgeluid zonder dat de luidsprekers van de tv hoeven te worden gedempt.

Kijk naar de foto, niet naar de tv!

Smal en elegant ontwerp dat u het duidelijkste beeld geeft. Het heeft een minimalistisch design in al zijn elementen en hoeken, zonder frame, wat een nieuwe standaard zet.

Werk en studeer zelfs vanuit huis!

Geniet van elke kans die je krijgt! Gemakkelijk naadloos toegang tot uw computer, laptop en mobiele telefoon via de tv!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen