• Philips Senseo CSA230/10 mint groen
  • Philips Senseo CSA230/10 mint groen

Philips Senseo CSA230/10 mint groen

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ199,00 .
Incl. btw

Geniet van heerlijke SENSEO® koffie en zorg tegelijkertijd voor onze planeet. Met de intuïtieve Intensity Plus-schuifregelaar kunt u met één druk op de knop genieten van drie heerlijke, goed uitgebalanceerde smaken

Gewoon, intens of espresso - Altijd SENSEO®

  • Intensity Plus
  • Crema Plus
  • Salie

Crema Plus voor een fijner en nog fluweelzachter crèmelaagje Crema Plus-technologie produceert een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje voor elk kopje SENSEO® koffie.

Verstelbare tuit, zodat uw favoriete kopje of mok eronder past Pas de positie van de koffietuit aan op uw favoriete kop of mok.

Met de functie Onmiddellijk starten wordt uw koffie gezet zodra de machine is opgewarmd Met de functie Onmiddellijk starten wordt uw koffie direct gezet nadat de machine is opgewarmd. Na het koffiezetten schakelt het SENSEO® apparaat automatisch uit om energie te besparen.

Intuïtieve schuifknop om moeiteloos uw favoriete koffie te zetten Dit koffiezetapparaat is ontworpen voor het bereiden van een of twee koppen heerlijke SENSEO® koffie, met één druk op de knop.

Uitneembare lekbak, zodat u hem eenvoudig kunt schoonmaken Verwijder de lekbak om hem eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Groot assortiment SENSEO® koffieblends en smaken Het uitgebreide assortiment SENSEO® koffiemelanges bevat karakteristieke, zorgvuldig uitgebalanceerde smaken, zodat er altijd een smaak is die bij uw smaak past.

Het ontkalkingslampje geeft aan wanneer u het apparaat moet ontkalken Het lampje licht op wanneer u de machine moet ontkalken. Ontkalk elke 3 maanden met ontkalker om uw apparaat vrij te houden van kalk voor maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en om de levensduur van uw apparaat te maximaliseren. Gebruik geen azijn. Dit kan uw SENSEO® apparaat beschadigen en heeft een negatieve invloed op de koffiesmaak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen