• Philips Philips SCF870  Avent stomer

Philips Philips SCF870 Avent stomer

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ399,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

Zelf gezonde babyvoeding maken is zo gebeurd met de Philips Avent SCF870/20 - Stomer: stoom eerst fruit, groente, vis of vlees en draai vervolgens de kan om om het voedsel te mengen zonder iets over te scheppen. Niet alleen stomen en blenden is hiermee mogelijk maar ook verwarmen. Ideaal! 

Belangrijkste kenmerken Philips Avent stomer


  • Stomen, blenden en verwarmen

  • Gezond stomen door gelijkmatige garing ingrediënten

  • Geschikt voor gepureerd en grof voedsel

  • Met receptenboekje met gezonde recepten voor je baby

  • BPA vrij

 • Capaciteit: 800 ml (vaste voeding)/ 450 ml (vloeistoffen)


Gezond koken met stoom voor je kindje
Stomen is een gezonde manier van koken. Met deze Philips Avent stomer wordt de stoom van beneden naar boven gecirculeerd. Hierdoor worden alle ingrediënten gelijkmatig gegaard zonder te koken. De voedzame kracht, textuur en het kookvocht blijven behouden tijdens het mengen. Met de stomer/ blender is het mogelijk om groenten en fruit zeer fijn te mengen of juist te kiezen voor wat grovere texturen. 

Gebruiksgemak
Zodra de ingrediënten zijn gestoomd hoor je een pieptoon. Til de kan op, draai hem op en vergrendel hem om het gestoomde voedsel naar wens te mixen. Met de kan van 1000 ml kun je tot wel vier maaltijden bereiden, waarbij je bijvoorbeeld één maaltijd serveert en drie maaltijden in de koelkast of vriezer voor later kunt bewaren. De kan en het mes zijn vaatwasbestendig en dankzij het open ontwerp is het apparaat eenvoudig schoon te maken. De instellingen van deze Philips stomer zijn intuïtief, het apparaat is eenvoudig met water te vullen en bestaat uit slechts een paar onderdelen, waardoor het eenvoudig is schoon te maken en op te bergen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen