• Philips Philips S9151 Scheerapparaat

Philips Philips S9151 Scheerapparaat

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ699,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

De Philips Shaver 9000 serie is de meest geavanceerde scheerapparaten range van Philips tot nu toe. De scheerkop kan in 8 verschillende richtingen buiten om de contouren van jouw gezicht optimaal te volgen, terwijl het V-Track systeem de haren in de beste snijpositie brengt. Zo bereik je het gladste resultaat. Het verschil tussen de typenummers binnen de Philips Shaver 9000 serie is de kleur en de accessoireset. Dit model is voorzien van een baardtrimmer en reisetui. 

Philips OneBlade Wil je meer weten over Philips scheerapparaten? Bekijk dan de informatiepagina over Philips scheerapparaten.

Kenmerken


Scheerresultaten
Scheersysteem: 
  • V-Track Precision-systeem

  • Contourdetectietechnologie

  • Super Lift & Cut-systeem

 • AquaTec Wet & Dry


Vermogen
Batterijtype: Li-ion
Gebruikstijd: 50 min. / 17 scheerbeurten
Opladen:
  • Oplaadbaar

  • 1 uur opladen voor 50 minuten gebruik

 • Snel opladen voor 1 keer scheren

Automatisch voltage: 100 - 240 V
Energieverbruik in stand-by: 0,1 Watt
Maximaal energieverbruik: 9 Watt

Accessoires
SmartClick: Baardstyler
Etui: Reisetui

Gebruiksgemak
Display: 
  • Batterij-indicator met 3 niveaus

  • Reinigingsindicator

  • Batterij bijna leeg-indicator

  • Indicatie voor scheerhoofden vervangen

 • Reisvergrendelingsindicator

Schoonmaken: Volledig afspoelbaar

Vervanging
Scheerhoofd: Elke 2 jaar vervangen
Typenummer: Philips SH90/50 

Extra informatie


Geleidt de haren perfect voor een gladdere scheerbeurt
De gepatenteerde V-track Precision-mesjes brengen elke haar voorzichtig in de beste positie, zelfs plat liggende haren en haren met verschillende lengtes. Scheert 30% gladder met minder bewegingen waardoor uw huid in perfecte conditie blijft.

Buigt in 8 verschillende richtingen voor een superieur resultaat
De nieuwe volledig flexibele scheerhoofden in acht richtingen zorgen voor een maximale aanpassing aan het gezicht en vereisen minder moeite bij iedere beweging. Door de onafhankelijke bewegingen worden 20% meer haren afgesneden voor een glad resultaat met minder bewegingen.

Super Lift & Cut-actie tilt haren op voor comfortabel en nauwkeurig scheren
Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische Philips-scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. Het resultaat: een supergladde huid.

Aquatec voor aangenaam droog en verfrissend nat scheren
Dankzij de Aquatec-afdichting voor nat en droog scheren van het elektrische scheerapparaat hebt u de keuze tussen comfortabel droog scheren of verfrissend nat scheren met scheerschuim of gel voor extra huidcomfort.

Baardstyler met 5 lengtestanden
Met de huidvriendelijke opzetbare baardstyler kunt u meerdere stijlen van gezichtsbeharing uitproberen: variërend van stoppels van 0,5 mm voor het effect van een baard van drie dagen tot een korte baard van 5 mm. Afgeronde uiteinden en een instelbare kam voorkomen huidirritatie.

Gemakkelijk te gebruiken functies dankzij intuïtieve pictogrammen
Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij-indicator met 3 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator.

50 minuten draadloos gebruik na 1 uur opladen
Het geavanceerde oplaadsysteem geeft u twee handige opties: 50 minuten gebruik na slechts 1 uur opladen, of snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Alle scheerapparaten van de Shaver series 9000 zijn ontworpen voor uitsluitend draadloos gebruik om uw veiligheid in vochtige omgevingen te garanderen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen