Philips Perfomer Compact XD3140/09 - MultiMart Curacao
  • Philips Perfomer Compact XD3140/09
  • Philips Perfomer Compact XD3140/09

Philips Perfomer Compact XD3140/09

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ399,00 .
Incl. btw

Op zoek naar een stofzuiger die grondig reinigt, maar niet teveel ruimte in beslag neemt? De Philips Performer Compact-stofzuiger combineert een compact design met grootse prestaties. Maak jouw huis grondig schoon met de AirflowMax-technologie en ons TriActive-mondstuk met 3 reinigingsopties in 1.

Belangrijkste kenmerken van de Philips XD3140/09:

AirflowMax-technologie
Deze stofzuiger van Philips zorgt door de Airflow-Max technologie dat er een optimaal behoud is van zuigkracht zodat je het maximale haalt uit de stofzuiger en de stofzak. De technologie is gebaseerd op de optimalisatie van drie belangrijke elementen: 1) Uniek geribbeld profiel in de stofkamer voor maximale luchtstroom rond de stofzak zodat deze volledig wordt benut. 2) Speciaal ontworpen stofkamercapaciteit waardoor de stofzak gelijkmatig volledig ontvouwt. 3) Geavanceerde vezelstructuren in de stofzak die niet verstoppen, absorberen stof zonder dat de poriën verstopt raken zodat de zuigkracht niet afneemt.
Motor van 900 W met hoog rendement
Onze zeer efficiënte motor genereert een grote zuigkracht en verbruikt minder energie, voor een grondige reiniging, elke keer weer.

99,9% stofopname*
Je kunt 99,9% van het fijnstof opzuigen dankzij de grote zuigkracht en hoogwaardige mondstukken.

Eenvoudig opbergen
De Philips performer compact-stofzuiger is dankzij het kleine formaat eenvoudig op te bergen waardoor je waardevolle ruimte bespaart. Met het lichte gewicht verplaats je de stofzuiger zonder moeite en is het nooit een sta in de weg.

Groot bereik
Van stekker tot mondstuk is het bereik van de stofzuiger wel 9 meter. Zo kun je langer stofzuiger zonder weer te hoeven loskoppelen.

Allergy H13-filter
Ons Clean Air-filtersysteem vangt 99,9 % van het fijnstof waaronder pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt op, en is ideaal voor mensen met een allergie en in het algemeen voor mensen die een hygiënischere omgeving wensen.

Allergievriendelijk
Deze stofzuiger is door ECARF gecertificeerd als allergievriendelijk.

Accessoires binnen handbereik
Je hoef nooit meer te zoeken naar de accessoires van jouw apparaat, deze zitten namelijk al geïntegreerd in de stofzuiger. Het spleetmondstuk voor kieren zit in de stofzuiger en de zachte borstel voor meubels en textiel zit in het handvat. Altijd klaar om direct te gebruiken. De ActiveLock-koppeling maakt het super eenvoudig om andere mondstukken aan te sluiten, klik erin en het zit vast.

TriActive-mondstuk
Het TriActive-mondstuk voert 3 schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit: 1) Het opent het tapijt voorzichtig met de speciaal ontworpen zoolplaat om het stof diep in het tapijt te verwijderen 2) Het zuigt grote stukken op met de grotere opening aan de voorzijde 3) Het veegt het stof en het vuil dicht langs het meubilair en de muren op met de twee zijborstels.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen