• Philips Philips HD9630/90 Airfryer

Philips Philips HD9630/90 Airfryer

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ749,00 .
Incl. btw

De Philips Viva Airfryer XXL HD9630 is de gezondste manier van frituren. De nieuwe TwinTurboStar technologie verwijdert het vet dat anderen laten zitten en bakt je frietjes/ snacks en andere gerechten heerlijk krokant. De Airfryer XXL is met zijn zijn extra grote capaciteit geschikt voor de bereiding van een hele kip of 1,4 kg frites, dus maak je moeiteloos gerechten voor het hele gezin!

Quote van de Consumentenbond: "Wil je een heteluchtfriteuse, dan adviseren wij de Philips Airfryer."

 

Belangrijkste kenmerken Philips Viva Airfryer XXL


Gezond frituren
De Philips Viva Airfryer XXL is de nieuwste generatie Airfryer. Door de nieuwe TwinTurboStar technologie gaat de hete lucht in de Airfryer als een wervelwind door de hele mand. Hij is ontworpen om meer vet uit jouw gerechten te halen en het in de vetverminderaar op te vangen zodat je het eenvoudig weg kunt werpen. De Airfryer bakt je frietjes en snacks en andere gerechten heerlijk krokant van buiten en mals van binnen met tot 90% minder vet. Dankzij de Rapid Air-technologie komt er minder geur en damp vrij dan bij traditioneel frituren, waardoor het gebruik veilig en zuinig is voor dagelijks gebruik.

Diverse bereidingen
Met de Philips Airfryer kan je frituren, grillen, bakken en braden. Om inspiratie op te doen wordt een receptenboekje meegeleverd met recepten van de Philips Chef, deze zijn ook beschikbaar via de app. De binnenmand wordt standaard meegeleverd. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen