• Philips Philips GC350 Kledingstomer

Philips Philips GC350 Kledingstomer

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ229,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

"De Philips Steam&Go GC350/40 handheld kledingstomer is de compacte oplossing om kreuken eenvoudig te verwijderen. Met deze handheld kledingstomer is het mogelijk om verticaal te stomen zonder strijkplank, terwijl de kleding is opgehangen. Doordat de handheld kledingstomer is voorzien van SmartFlow-technologie wordt de stoomplaat opgewarmd tot een optimale temperatuur die veilig is voor alle stoffen. Ook voorkom je hiermee natte plekken. Daarnaast is deze kledingstomer compact, waardoor je deze gemakkelijk kunt opbergen en mee kunt nemen onderweg. 

Belangrijkste kenmerken Philips GC350/40 handheld kledingstomer


Horizontaal en verticaal stomen voor meer gebruiksgemak 
Stoom verticaal om kleding snel en zonder strijkplank te ontkreuken en te verfrissen terwijl de kleding is opgehangen. Stoom horizontaal voor perfecte resultaten op moeilijk te strijken stukken, zoals manchetten en kragen. Zowel horizontaal als verticaal zorgt de krachtige, continue stoom voor geweldige resultaten.

Verwarmde SmartFlow-plaat voor betere resultaten 
Dankzij de SmartFlow-technologie wordt de stoomplaat opgewarmd tot een optimale temperatuur die veilig is voor alle stoffen. Natte plekken worden zo voorkomen. Bij horizontaal stomen wordt de stof platgedrukt door de warme stoomplaat, voor nóg betere stoomresultaten*.

Automatische continue stoom voor eenvoudig ontkreuken 
De elektrische pomp zorgt automatisch voor continue stoom voor gemakkelijk en snel verwijderen van kreuken.

Borstelaccessoire voor dikkere stoffen 
Het borstelaccessoire opent de stofvezels en zorgt dat de stoom dieper binnendringt. Dit is met name handig bij dikkere kledingstukken zoals jassen, maar kan ook helpen bij het verwijderen van vuil en pluisjes.

Veilig op alle strijkbare kleding 
Gegarandeerd geen brandplekkenVeilig op alle strijkbare kleding. Gegarandeerd geen brandplekken De stomer is veilig te gebruiken op alle stoffen en kleding. De stoomplaat kan veilig tegen elk kledingstuk worden gedrukt zonder risico op brandplekken — een geweldige oplossing voor fijne stoffen zoals zijde.

Geen strijkplank nodig
Als u een kledingstomer op hangende kledingstukken gebruikt, hebt u geen strijkplank nodig, zodat u eenvoudig en zonder gedoe kreuken kunt verwijderen.

Compact ontwerp voor gebruiks-en opberggemak en voor onderweg 
De handheld kledingstomer heeft een licht, compact en ergonomisch design dat comfortabel is in het gebruik. Druk gewoon op de hendel en zie hoe de kreuken en vouwen verdwijnen.

Afneembaar waterreservoir voor eenvoudiger bijvullen
Het waterreservoir is afneembaar voor eenvoudig vullen onder de kraan.

Continue stoom verwijdert geurtjes en doodt 99,9% van de bacteriën
Hete stoom verfrist uw kleding en doodt tot 99,9% van de bacteriën. Minder vaak wassen en droog reinigen bespaart tijd en geld, en uw kleding gaat ook nog langer mee."
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen