• Philips Philips FC9552/09 Stofzuiger zakloos

Philips Philips FC9552/09 Stofzuiger zakloos

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ599,00 .
Incl. btw

Deze stofzuiger is ontworpen voor volledige prestaties met klasse A voor prestaties bij reiniging van harde vloeren en klasse A voor stofheruitstoot. Zachte bumper en rubberen wielen om het meubilair te beschermen en krassen op de vloer te voorkomen. Daardoor ook eenvoudig manoeuvreerbaar.

 

Langer een sterke zuigkracht

Het aerodynamische ontwerp van PowerCyclone 7 vermindert de luchtweerstand en zorgt in 3 zeer efficiënte stappen voor optimale schoonmaakresultaten. Dankzij de rechte, egale luchtinlaat gaat de lucht snel de PowerCyclone in. De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer. Boven in de cyclonische kamer wordt de stof effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.

 

Hoge prestaties op alle vloeren

Het TriActive+-mondstuk voert 3 schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit:

Het opent het tapijt voorzichtig met de speciaal ontworpen zoolplaat om het stof diep in het tapijt te verwijderen.

Het zuigt grote stukken op met de grotere opening aan de voorzijde.

Het veegt het stof en het vuil dicht langs het meubilair en de muren op met de twee zijborstels.

Zuigkracht instelbaar en hygiënisch

Zuigkracht instellen met Power Control voor verschillende schoonmaaktaken, zoals harde vloeren, houten vloeren en zachte meubels. De stofbak is bovendien ontworpen zodat deze hygiënisch kan worden verwijderd en geleegd met één hand, om stofwolken te voorkomen.

 

Compact ontwerp met mondstukken

Handgreep aan de voor- en bovenkant voor gemakkelijk dragen. Gemakkelijk opbergen dankzij compact ontwerp. In de handgreep is een stofborstel ingebouwd die altijd gebruiksklaar is voor meubilair, vlakke oppervlakken en stoffering. Het meubelmondstuk maakt zachte meubels schoon en verwijdert haar van de favoriete banken, stoelen en kussens van uw huisdieren.

 

Allergiefiltersysteem

Ons Clean Air-filtersysteem creëert een perfecte afdichting en vangt meer dan 99,9 procent van het fijnstof op, waaronder pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt, en is ideaal voor mensen met een allergie en in het algemeen voor mensen die een hygiënischere omgeving wensen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen