Philips BRL180/00 Ladyshave - MultiMart Curacao
  • Philips BRL180/00 Ladyshave

Philips BRL180/00 Ladyshave

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ159,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving
Geniet van perfect gladde en comfortabele scheerbeurt met de Philips SatinShave Prestige BRL180/00 ladyshave. Deze ladyshave is ook zeer geschikt voor de intieme zone, dankzij het meegeleverde mini scheerhoofd, het trimhulpstuk voor de bikinilijn en een kam voor de bikinitrimmer. Verder garandeert deze ladyshave een glad scheerresultaat dankzij de flexibele gebogen messen, het multiflex scheerhoofd met bewegende scheerbladen en de flexibele hals kom je overal gemakkelijk bij en dat scheelt tijd. Verder kan je deze ladyshave gebruiken onder de douche en duurt het opladen ongeveer een uur. Moet je toch even snel je benen bijwerken en heb je geen tijd om een uur te wachten? Maak dan gebruik van de snellaadfunctie voor een beurt.

Wil je gegarandeerd het beste scheerresultaat en ben je op zoek naar een betaalbare ladyshave waarmee je ook de intieme zone kan scheren en trimmen? Dan is de Philips SatinShave Prestige BRL180/00 ladyshave iets voor jou.

Belangrijkste Kenmerken Philips SatinShave Prestige BRL180/00 Ladyshave:
Vink Dankzij de snellaadfunctie na 5 minuten al klaar voor een scheerbeurt.
Vink Volledig waterdicht dus ook te gebruiken onder de douche of in bad.
Vink Altijd contact met de huid door de flexibele scheerkop.
Vink De batterij-indicator geeft aan wanneer het scheerapparaat wordt opgeladen, of wanneer de batterij vol of bijna leeg is.

De Philips SatinShave Prestige BRL180/00 wordt standaard geleverd met:
Vink Klein scheerhoofd
Vink Trimhulpstuk voor bikinilijn
Vink Kam voor bikinitrimmer
Vink Beschermkapje
Vink Hulpstuk voor gladtrekken van de huid
Vink Reisetui
Vink Reinigingsborsteltje
Vink Laadkabel
Vink Handleiding


Wat maakt de Philips SatinShave Prestige BRL180/00 speciaal?
Ten eerste het meest geavanceerde scheersysteem van Philips voor het gladste resultaat. De flexibele gebogen messen zijn 75% efficiënter dan traditionele ladyshave-messen. Onder de beschermfolie volgen ze de contouren voor het gladste resultaat. Daarnaast beschikt de BRL180/00 over een multiflex scheerhoofd met dubbel scheerblad voor minder gemiste haren. Terwijl je het scheerapparaat over het lichaam leidt, beweegt het multiflex scheerhoofd met bewegende scheerbladen en flexibele hals mee voor optimaal contact met de huid. De dubbele scheerbladen zorgen ervoor dat er minder haren worden gemist. Het verschil met de BRL160/00 zit in de accessoires. Bij de Philips BRL180/00 ladyshave wordt een klein scheerhoofd voor de intieme zones meegeleverd, een trimhulpstuk voor de bikinilijn en een kam voor de bikinitrimmer.

Kenmerken Philips BRL180/00
Gebruikstijd: 1 uur
Oplaadtijd: 1 uur
Met snellaadfunctie
Met batterij-indicator
Nat en droog te gebruiken
Met klein scheerhoofd, trimhulpstuk voor de bikinlijn en een kam voor de bikinitrimmer
Met beschermkapje, hulpstuk voor het gladtrekken van de huid, basisetui en reinigingsborsteltje

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen