• Philips Philips BRL170/00 Ladyshave Wet & Dry

Philips Philips BRL170/00 Ladyshave Wet & Dry

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ199,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving


Geniet van een perfect gladde en comfortabele scheerbeurt voor uw benen en lichaam met de Philips SatinShave Prestige BRL170/00. Ons meest geavanceerde scheersysteem zorgt voor een zijdezachte huid zonder irritatie en is zowel nat als droog te gebruiken. SatinShave Prestige is zo comfortabel dat u iedere dag kunt scheren, maar scheert zo glad dat het niet hoeft. Het multiflex scheerhoofd met dubbel scheerblad zorgt ervoor dat je minder haartjes mist. Daarnaast zorgen de zachte kussentjes voor langdurig comfort en een uiterst zachte huid. De ladyshave beschikt over een snel opladen functie waarmee het scheerapparaat in 5 minuten kan worden opgeladen voor een volledige scheerbeurt. Dit product wordt geleverd met 5 accessoires.

Belangrijkste eigenschappen Philips SatinShave BRL170/00:
Voordelen
Vink Nat en droog te gebruiken.
Vink De batterij-indicator geeft aan wanneer het scheerapparaat wordt opgeladen, of wanneer de batterij vol of bijna leeg is.
Vink Het multiflex scheerhoofd met dubbel scheerblad zorgt ervoor dat er minder haren worden gemist.
Vink De ladyshave beschikt over een snel opladen functie: in 5 minuten opgeladen voor een volledige scheerbeurt.
Vink Met 5 accessoires.

Meer informatie:
Multiflex scheerhoofd met dubbel scheerblad
Terwijl u het scheerapparaat over uw lichaam leidt, beweegt het multiflex scheerhoofd met bewegende scheerbladen en flexibele hals mee voor optimaal contact met de huid. De dubbele scheerbladen zorgen ervoor dat er minder haren worden gemist.

Parelvormige uiteinden en veiligheidsbeugel
De ronde parelvormige trimmeruiteinden en de veiligheidsbeugel onder de trimmer beschermen uw huid tegen krassen en garanderen een comfortabele scheerbeurt.

Zachte kussentjes voor langdurig comfort
De zachte, comfortabele kussentjes aan beide kanten van het scheerhoofd zorgen voor een vloeiende beweging en een zachte huid, vooral bij de rondingen van uw lichaam.

Ergonomische S-vormige handgreep
De ergonomische, S-vormige handgreep zorgt voor optimale controle en beter bereik met natuurlijke en nauwkeurige bewegingen over het hele lichaam.

Snel opladen
Snel opladen in 5 minuten voor een volledige scheerbeurt.

5 accessoires
De ladyshave wordt geleverd met een trimhulpstuk voor de bikinlijn, een kam voor de bikinitrimmer, een beschermkapje, een kap voor het gladtrekken van de huid en een basisetui.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen