• Philips Philips BRL160/00 Tondeuze

Philips Philips BRL160/00 Tondeuze

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ159,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving

Krijg gegarandeerd een super glad scheerresultaat met de Philips SatinShave Prestige BRL160/00 ladyshave. Dankzij de flexibele gebogen messen, het multiflex scheerhoofd met bewegende scheerbladen en de flexibele hals kom je overal gemakkelijk bij en dat scheelt tijd. Verder kan je deze ladyshave gebruiken onder de douche en duurt het opladen ongeveer een uur. Moet je toch even snel je benen bijwerken en heb je geen tijd om een uur te wachten? Maak dan gebruik van de snellaadfunctie voor een beurt.

Wil je gegarandeerd het beste scheerresultaat en ben je op zoek naar een betaalbare ladyshave die dat kan bieden? Dan is de Philips SatinShave Prestige BRL160/00 ladyshave iets voor jou.

Wat maakt de Philips SatinShave Prestige BRL160/00 speciaal?
Ten eerste het meest geavanceerde scheersysteem van Philips voor het gladste resultaat. De flexibele gebogen messen zijn 75% efficiënter dan traditionele ladyshave-messen. Onder de beschermfolie volgen ze de contouren voor het gladste resultaat. Daarnaast beschikt de BRL160/00 over een multiflex scheerhoofd met dubbel scheerblad voor minder gemiste haren. Terwijl je het scheerapparaat over het lichaam leidt, beweegt het multiflex scheerhoofd met bewegende scheerbladen en flexibele hals mee voor optimaal contact met de huid. De dubbele scheerbladen zorgen ervoor dat er minder haren worden gemist. 

Kenmerken Philips BRL160/00
  • Gebruikstijd: 1 uur

  • Oplaadtijd: 1 uur

  • Met snellaadfunctie

  • Met batterij-indicator

  • Nat en droog te gebruiken

 • Met beschermkapje, hulpstuk voor het gladtrekken van de huid, basisetui en reinigingsborsteltje
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen