Philips Airfryer Essential HD9200/10 - Hetelucht friteuse 4.1 Liter Wit - MultiMart Curacao
  • Philips HD9200/10 Air Fryer 4.1L Wit

Philips HD9200/10 Air Fryer 4.1L Wit

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ299,00 .
Incl. btw

Geniet van gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, dankzij Rapid Air-technologie. Met de Philips Airfryer kan je gezond fritruren tot wel 90% minder vet. Download de NutriU-app en ontdek elke dag honderden smakelijke recepten.

Belangrijkste kenmerken van de Philips Airfyer:

Rapid Air-technologie, met het zeestervormige ontwerp, zorgt voor wervelende hete lucht om heerlijk eten te bereiden dat knapperig van buiten is en mals van binnen, met weinig tot geen toegevoegde olie.
- De Philips Essential Airfryer gebruikt hete lucht om jouw favoriete gerechten te bereiden, met tot wel 90% minder vet.
- Ontdek heerlijke Airfryer-recepten die lekker, gezond en snel te maken zijn. De recepten in de NutriU-app worden samengesteld door voedingsexperts. Ontvang recepten die overeenkomen met de voorkeuren van jouw gezin. Hoe meer je NutriU gebruikt, hoe beter het apparaat heerlijke receptideeën kan afstemmen op jouw behoeften.
- De nieuwe Philips Essential Airfryer opent een wereld vol mogelijkheden: frituren, bakken, grillen, braden en zelfs opnieuw opwarmen! Kook jouw eten keer op keer optimaal, wat je ook wilt maken.
- Met de geïntegreerde timer kun je bereidingstijden tot 60 minuten vooraf instellen. De automatische uitschakelfunctie laat je weten dat jouw gerecht klaar is. Met een instelbare temperatuurregeling kun je tot 200 graden de beste warmtestand instellen voor het eten dat je aan het bereiden bent.

Goed om te weten:
- Deze Airfryer is geschikt voor 2-3 personen (er wordt uitgegaan van 250 gram friet per persoon).
- Alle losse onderdelen van de Airfryer zijn gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.
- Met de draaiknop kan je de tijd en de temperatuur instellen.
- Een bijpassend accessoire voor dit artikel is: Bakaccessoire + 7 Muffin Cups (HD9925/01).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen