• Oral B Oral-B PRO2700 Tandenborstel

Oral B Oral-B PRO2700 Tandenborstel

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

NAƒ199,00 NAƒ159,00

Incl. btw

Productbeschrijving
Product kenmerken

Dit product heeft de basis functies zoals een timer en een oplichtende poetsdruksensor. Daarnaast worden er twee opzetborstels bij de tandenborstel geleverd. De elektrische tandenborstel heeft 2 verschillende poetsstanden en beschik niet over smartfuncties.

Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde kop reinigt beter voor gezonder tandvlees in 30 dagen in vergelijking met een handtandenborstel

Ervaar de Oral-B PRO 2 van het nummer één aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd. Het slanke handvat van de 2700 elektrische tandenborstel helpt je poetsen zoals je tandarts dat aanbeveelt: Het helpt je 2 minuten poetsen met de professionele timer en meldt je om de 30 seconden dat je een ander gebied moet poetsen. Jij beweegt de borstel gewoon in je mond en de unieke, ronde kop van Oral-B doet de rest. Hij verwijdert tot 100% meer tandplak dan een gewone handtandenborstel voor gezonder tandvlees en maakt je glimlach witter vanaf de eerste poetsdag door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen. Bovendien helpt de tandenborstel je delicate tandvlees beschermen met zijn drukcontroletechnologie die de poetssnelheid vermindert en je waarschuwt als je te hard poetst. De Oral-B PRO 2 2700 tandenborstel met zijn poetsdruksensor is onmisbaar voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen en zijn mondgezondheid wil verbeteren. Geen wonder dat Oral-B het meest gebruikte elektrische tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd is.

Alle volgende vervangende opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 2 2700 oplaadbare elektrische tandenborstel: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

• Bescherm je tandvlees: de poetsdrukcontrole vermindert de poetssnelheid en waarschuwt je als je te hard poetst

• Bescherm je tandvlees: de poetsdrukcontrole vermindert de poetssnelheid en waarschuwt je als je te hard poetst

• Maakt je tanden witter vanaf de eerste dag door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen

• Weet dat je lang genoeg poetst met de professionele twee minuten-timer

• Twee poetsstanden: dagelijkse reiniging en gevoelige tanden

• Bevat: een elektrisch handvat met oplader, twee opzetborstels

• Oral-B, het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen