• Miele Miele COMPACTC1 Stofzuiger

Miele Miele COMPACTC1 Stofzuiger

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ799,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving
Miele Compact C1 

Deze stofzuiger vervangt het oude model 'Miele Compact C1 Ecoline'. Vanaf september 2017 hebben stofzuigers namelijk een maximaal motorvermogen van 900 watt. Dit is een wettelijke richtlijn. De nieuwe lichting stofzuigers, met een lager vermogen zijn daarentegen niet minder krachtig. Door de nieuwste technieken zoals een efficiënter mondstuk, een gesloten luchtruim en het nieuwe type compressiemotor, worden de zuigprestaties absoluut niet minder.

Ontdek de nieuwe lichting stofzuigers van Miele die onder ander zeer comfortabel en energiezuinig zijn. Miele heeft ervoor gezorgd dat u vrijwel niet meer hoeft te bukken bij het bedienen van de stofzuiger. Het snoer rolt u bijvoorbeeld op door een simpele druk op te knop met u voet. Wilt u enkel en alleen het snoer verkorten? Dan drukt u op de toets en houdt deze in totdat de gewenste lengte is bereikt. Ook kunt u het vermogen instellen met uw voet. Dankzij de plus/min bediening bepaalt u geheel zelf het vermogen van het apparaat. De zuiger wordt automatisch uitgeschakeld op het moment dat u het apparaat in de parkeerstand zet. Wederom, zonder dat u hoeft te bukken.

U heeft nooit meer last van het welbekende probleem dat de zuigmond of handgreep loslaat van de zuigbuis. Middels het ongelooflijk veilige systeem klikken de onderdelen in elkaar vast. Met één druk op de knop klikt u de onderdelen weer van elkaar los.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen