LG LC1R7N2 Wasmachine 17Kg A++ - MultiMart Curacao
  • LG LC1R7N2	Wasmachine 17kg 1100tpm

LG LC1R7N2 Wasmachine 17kg 1100tpm

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ3.599,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving
Met deze LG wasmachine LC1R7N2 was je maar liefst 17 kg wasgoed hygiënisch schoon met een toerental van 1100 omwentelingen per minuut. Dit model staat bekend om Steam+, AI DD en TurboWash 59’. Deze wasmachine beschikt over Wi-Fi waardoor je hem vanaf je smartphone kunt bedienen.

Enorme capaciteit van 17 kg
Was je vaak veel lakens of heb je een groot gezin? Dan is een capaciteit van 17 kg dé uitkomst. De inhoud van de trommel staat gelijk aan 127 liter. Zo was je grotere wassen in plaats van meerdere kleine wasjes.

Bescherm je stoffen optimaal
Maak je niet langer zorgen dat bepaalde stoffen niet de juiste behandeling krijgen. Dit model beschikt over AI DD, wat inhoudt dat de wasmachine het gewicht en de stof detecteert en hier de geschikte wasbewegingen op toepast. Hierdoor heb je 18% betere bescherming van je stoffen.

De juiste behandeling voor elke stof
Dankzij de 6 Motion-functie wordt elke stof op de juiste manier behandeld. Kies een wasprogramma en de directe aandrijving met 6 bewegingsrichtingen beweegt de wastrommel in meerdere richtingen. Zo worden de stoffen extra schoon.

Een snelle was in 59 minuten
Met TurboWash 59 kun je de tijdsduur van verschillende wasprogramma’s inkorten naar 59 minuten, zonder te hoeven inleveren op het wasresultaat. Een kortere was is immers beter voor de energierekening en de natuur!

De voordelen van stoom
Door Steam+ wordt jouw kleding hygiënisch schoon. Het verwijdert tot 99,9% van de allergenen zoals huisstofmijten uit de vuile was. En wie wil er niet minder strijken? Dankzij Steam+ ontstaan er tot wel 30% minder kreukels in het wasgoed. Hierdoor heb je de strijkplank minder nodig!

Uitgesteld wassen
Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! De LC1R7N2 beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen met 19 uur.

Voeg vergeten wasgoed toe
Ben je een kledingstuk vergeten toe te voegen aan de was? Dit is geen probleem. Je kunt extra items toevoegen door simpelweg op de knop ‘Artikel toevoegen’ klikt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen