LG MJ3965BIB Combi Magnetron 39L Zwart - MultiMart Curacao
  • LG LG MJ3965BIB Combi Magnetron 39L Zwart

LG LG MJ3965BIB Combi Magnetron 39L Zwart

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ999,00 .
Incl. btw

Bakken, grillen, opwarmen, ontdooien: deze compacte LG MJ3965BIB NeoChef-combimagnetron doet het allemaal voor je. Dankzij het hoge vermogen en de verschillende programma’s zet jij in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel.

Veelzijdig gebruik

Deze combimagnetron is uitgerust met maar liefst 32 kookopties, waaronder verschillende ontdooi-, kook- en bakstanden voor specifieke gerechten. Wil jij graag een paar pizza’s of een geroosterde kip ontdooien en bereiden? De magnetron heeft er een optie voor. Koekjes bakken? Geen probleem. Het apparaat laat je zelfs gezonder frituren, zodat je ook eenvoudig geniet van lekkere hamburgers of knapperige aardappelpartjes. Ook voor grillen is de NeoChef zeer geschikt. Bereid gemakkelijk de lekkerste, krokantste gerechten zonder een kookplaat nodig te hebben.

Lekkerder en gezonder

Dankzij de Smart Inverter-technologie wordt het kookvermogen nauwkeurig gereguleerd, wat zorgt voor een gelijkmatige temperatuur. Dat betekent dat je jouw gerechten sneller opwarmt of ontdooit. Met deze technologie bereid je meer verschillende gerechten dan ooit met je combimagnetron . Gezonder koken is een fluitje van een cent met het houtskool-hitte-element van dit apparaat. Warmte wordt hierdoor beter opgenomen en hierdoor worden gerechten natuurlijker en smakelijker bereid. Daarnaast heeft de magnetron instellingen voor gezond grillen en bakken, die beide de hoeveelheid vet in je gerechten aanzienlijk verminderen. Dat is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens beter voor je.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen