• Roomba Combo I878 Robotstofzuiger met dweilfunctie en laadstation
  • Roomba Combo I878 Robotstofzuiger met dweilfunctie en laadstation

Roomba Combo I878 Robotstofzuiger met dweilfunctie en laadstation

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.399,00 .
Incl. btw

Roomba Combo® i8 robotstofzuiger en dweilrobot: Of je nu nat of droog vuil hebt, met de Roomba Combo™ i8 robotstofzuiger en dweilrobot kan je met één apparaat dubbel schoonmaken. Deze robot kan alles aan, van broodkruimels tot dagelijkse voetafdrukken. Stel je Roomba Combo™ met dweilfunctie in om alleen te stofzuigen of om je harde vloeren te stofzuigen én te dweilen, door alleen even de Roomba Combo™ opvangbak te verwisselen.

Stofzuigen en dweilen tegelijk: De Roomba Combo® i8 kan worden gebruikt als een stofzuiger voor alle soorten vloeren, of als stofzuiger én dweilrobot voor harde vloeren, simpelweg door de opvangbak te verwisselen. Plaats de Roomba Combo™ opvangbak en je robot detecteert dat het tijd is om harde vloeren te stofzuigen en te dweilen, met behulp van de Imprint® Smart Mapping-technologie.

4-Staps schoonmaaksysteem: De Roomba Combo® i8 robotstofzuiger en dweilrobot neemt ingelopen stof en vuil op met een 10x sterkere zuigkracht*, maakt plinten en hoeken schoon met een borsteltje voor randen en hoeken, past zich aan verschillende soorten vloeren aan, voorkomt het vastlopen van haar met de dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen en gebruikt een dweilsysteem om je vloer glanzend en schoon te houden.

50m2: De Roomba Combo® robotstofzuiger en dweilrobot kan een oppervlakte tot 50m2 dweilen. Je kunt de watertank, met een inhoud van 210ml, met water vullen of met je favoriete (compatibele) schoonmaakmiddel. Deze robot is ontworpen voor het personaliseren van je schoonmaak en voor het bereiken van een groter oppervlak zodat je extra glans krijgt wanneer je het nodig hebt.

Powered by iRobot OS: Als je kiest voor iRobot, kies je voor innovatieve producten die worden ondersteund door een krachtig besturingssysteem. iRobot OS verbindt je producten met de iRobot Home-app voor een gepersonaliseerde schoonmaak, en werkt automatisch je software bij wanneer er nieuwe functies beschikbaar zijn.

Hé Google: Je kunt je Roomba koppelen met je spraakassistent. Zo kun je je robot vertellen waar hij moet schoonmaken: "Hé Google, zeg tegen Roomba dat hij onder de eettafel moet stofzuigen en dweilen". Hij gaat dan gelijk aan de slag. De robot werkt ook samen met andere spraakassistenten.*

Dagelijks schoon: Een robotstofzuiger gaat een taak uit handen nemen. Af en toe zul je wel de robot moeten legen en even wat puntjes na moeten gaan en onderhoud verrichten om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren. Dit betekent dat iRobot er ook voor zorgt dat onderdelen die vervangen moeten worden voorradig zijn.

Goed om te weten: Om echt al het werk uit handen te nemen is het verstandig om de robot eerst een kaartronde te laten doen. Een kaartronde gaat gepaard met iets minder lawaai dan een schoonmaakronde en zodra deze is voltooid kun je schoonmaakzones en vermijdzones in de iRobot Home-app instellen om ervoor te zorgen dat de robot precies schoonmaakt waar je wil en wanneer je het wil. De Roomba heeft een bumper en zal tijdens zijn ronde een obstakel (meubel, muur enz) benaderen en deze zachtjes aantikken om te kijken waar het precies kan gaan en waar niet.

Alles in huis: De Roomba Combo® i8 robotstofzuiger en dweilrobot gebruikt herbruikbare, machinewasbare pads die minstens 30 cycli meegaan. De afwateringsbuizen, filters en pads kunnen ook worden vervangen. We hebben ook een lekbak toegevoegd waarin je de dweilpad kan plaatsen wanneer je die niet gebruikt, om te voorkomen dat de vloer nat wordt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen