• iRobot iRobot Roomba 615 Robot stofzuiger

iRobot iRobot Roomba 615 Robot stofzuiger

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ999,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving


Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 615 Robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door middel van een geheugenfunctie. De robot onthoudt de route door het huis. Het duurt even voordat de stofzuiger je huis kent; en kan dus in het begin stukjes overslaan. Baken het schoonmaakgebied af met een virtuele muur; een speciaal kastje dat een onzichtbare barrière creëert die de robot niet passeert. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op en als de batterij voldoende is opgeladen is deze stofzuiger niet in staat om het schoonmaakprogramma automatisch te hervatten. Detecteert vuil en vieze plekken met behulp van sensoren. De robot rijdt hier automatisch naar toe en maakt het schoon. Deze robot beschikt over extra zijborstels speciaal ontworpen voor kleine hoekjes.

 

Pluspunten van de iRobot Roomba 615:
Pluspunten De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat.
Pluspunten Deze robot beschikt over een virtuele muur. Zo ben je zeker dat de robot een door jou gekozen gebied niet zal passeren.
Pluspunten De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is.

Goed om te weten:
Goed om te weten Wanneer de batterij halverwege een stofzuigprogramma leeg is, kan deze robotstofzuiger het programma - eenmaal opgeladen - niet uit zichzelf hervatten.
Goed om te weten Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.

De iRobot Roomba 615 wordt standaard geleverd met:
Vink Laadstation
Vink Handleiding
Vink Accessoires - AeroVac™ opvangbak en XLife™ Extended Life accu

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen