• Indesit Indesit BWE101483XW wasmachine 10KG 1400T A+++

Indesit Indesit BWE101483XW wasmachine 10KG 1400T A+++

Indesit BWE101483XW 10Kg A+++Wasmachine
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ1.399,00 .
Incl. btw

Indesit BWE101483XW Wasmachine

De Indesit BWE 10483X W NL wasmachine met duurzame Inverter motor zorgt voor een langere levenduur van je wasmachine! met energieklasse A+++ gaat hij ook extra zuinig om met energie tevens heeft de machine een laadvermogen van maar lieft 10 kg deze wasmachine is daarom geschikt voor een gezin met 4-6 personen. Het toerental is maximaal in te stellen tot 1400 toeren per minuut. Dankzij de extra snel programma's kun je de wasduur verkorten. Wanneer je plotseling de deur uit moet kun je met de knop Fast Forward (snel vooruit) de machine spoelen en centrifugeren laten overslaan om het programma na slechts 20 minuten te laten beëindigen.

 

Enkele kenmerken uitgelicht: 

 

Push & wash Technologie. 

Slechts één klik en uw Innex stelt meteen het wasprogramma in en start de machine, zelfs als de machine uit staat.In slechts 45’ verwijdert het de meestvoorkomende vlekken van de alledaagse was zonder kledingstukken te hoeven voorbehanden. 

 

 

Uw dagelijkse besparing.

Voor uw dagelijkse was zorgt een programma op 30° voor dezelfde resultaten als een was op hogere temperaturen. Een enorme energiebesparing en de zekerheid dat u altijd frisse en schone kleding heeft. 

 

De Inverter motor brengt meer kracht voor uw wasmiddel. 

De speciale beweging van de trommel is ontwikkeld om op doeltreffende wijze vlekken te verwijderen en de reinigingskracht van uw wasmiddel een extra impuls te geven. Elke verandering van draairichting wordt gekalibreerd om uw kleding te vertroetelen en u een perfect schone was te geven. Uitstekende controle over de motor vermindert trillen in alle stadia, waaronder centrifugeren, om het verbeterde lage geluidsniveau te garanderen. 

 

Snel programma’s selecteer de tijd die voor u het beste uitkomt om de was te doen. 

-9 minuten : het snelste opfrisprogramma nu verkrijgbaar.

-30 minuten: een kort wasprogramma op 30° C ideaal voor gemengde was.

-1 uur : een wasprogramma op 60° C met een uitstekende combinatie van tijd en wasresultaten.

 

Zelfreiniging programma

Speciaal ontwikkeld om zonder speciale reinigingsmiddelen de binnenkant van de machine te reinigen. Door dit programma regelmatig uit te voeren zorgt u ervoor dat u de was doet in een machine die altijd schoon en hygiënisch is, en verbetert u de levensduur van de machine door op 90° alle voedselresten te verwijderen die mogelijke nare geurtjes veroorzaken.

 

Belangrijke kenmerken van de Indesit BWE 10483X W NL wasmachine

-Laadvermogen: 10 kg

-Inverter motor 

-Startuitstel functie

-Grote Vulopening: 34 cm

-Geluidsniveau wassen: 56 dB

-Geluidsniveau centrifugeren: 78 dB

-Afmetingen (HxBxD): 85x59.5x60.5 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen