• Frilec Frilec RW010 Amerikaanse koelkast met W/I
  • Frilec Frilec RW010 Amerikaanse koelkast met W/I

Frilec Frilec RW010 Amerikaanse koelkast met W/I

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

NAƒ2.999,00 NAƒ2.655,00

Incl. btw

De nieuwe, strak ontworpen vrijstaande side-by-side koel-vriescombinatie RW010 heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere ruimte in uw huis. Deze Amerikaanse combinatie is uw ideale maatje en met z'n hoogte van 178,8 cm biedt deze maar liefst 499 liter netto inhoud.

De RW010 stelt u handig en makkelijk in via de display op de voorzijde van de koel-vries combinatie. Hierop leest u ook de temperaturen in zowel het koel- als het vriesgedeelte af.

Het koelgedeelte van de RW010 heeft een zeer ruime netto inhoud van 334 liter en is voorzien van een viertal glazen legplanken. Van de 4 legplateaus zijn er 3 verstelbaar. Deze steekt u eenvoudig op verschillende hoogtes in zodat ook grote flessen of pannen koud gezet kunnen worden. De deur is voorzien van 5 handige bakken, waardoor u bijvoorbeeld handig uw flessen kunt opbergen en op andere plekken ruimte bespaart.

Al uw boodschappen vind u snel terug dankzij de binnenverlichting en de doorzichtige, glazen plateaus. Door al deze ruimte kunt u al uw spullen kwijt, waardoor u minder vaak naar de winkel hoeft en dus meer tijd over houdt voor andere bezigheden.

Het vriesgedeelte heeft een inhoud van liefst 156 liter en is voorzien van 3 handige glazen legplateau's (2 verstelbaar) en 2 doorzichtige lades. Hierin kunt u al uw in te vriezen levensmiddelen makkelijk ordenen. Ook is de deur van het vriesgedeelte voorzien van 2 praktische deurbakken, zodat u alle ruimte optimaal kunt benutten.

De RW010 is luxe afgewerkt. Naast z'n INOX-kleurige buitenzijde met mooie RVS-handgrepen is de binnenzijde afgewerkt met zilverkleurige accenten, waardoor deze in geen enkel vertrek in uw woning zal misstaan.

IJsmachine
Bovenin is het vriesgedeelte voorzien van een heuse ijsmachine. Deze ijsmachine produceert ijsblokjes, welke u rechtstreeks uit de dispenser aan de voorkant kunt halen. Mochten ijsblokjes te groot zijn, dan kunt u er ook voor kiezen deze te laten crushen tot gecrusht ijs. U krijgt dan heerlijk ijsschaafsel uit de dispenser, waarmee u verrassend frisse drankjes kunt creëren. Wordt al dit ijs u teveel? Dan kunt u er ook voor kiezen alleen gekoeld water uit de dispenser te tappen. De RW010 wordt rechtstreeks aangesloten op de waterleiding/kraan (slangen, koppelingen en waterfilter worden meegeleverd), waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over of u nog water moet bijvullen. Dit gebeurt immers automatisch.

Total No-frost koeltechnologie
De RW010 is voorzien van Total No-frost koeltechnologie, gebaseerd op een dubbele luchtventilatie en elektronisch gecontroleerde verdamper. Hierdoor houdt u het voedsel vers en behoudt u de smaak beter.

Electronic Control
Een unieke en betrouwbare Artificial Intelligent PCU bediening zorgt ervoor dat u het apparaat makkelijker en beter naar wens kunt instellen. Dit doet u middels het mooie en vooral ook handig display (LED) op de deur.

5-Sensor Technology
De Frilec RW010 is voorzien van het geavanceerde ‘5-Sensors’ technologie om de prestaties van de koel-vriescombinatie te optimaliseren. Bediend door de het display in de deur zorgen de 5 sensors (3 temperatuur sensors in het koel- en vriesgedeelte én voor de temperatuur buiten het apparaat - 1 positie sensor - 1 veiligheidssensor) voor een veilige en slimme koel-oplossing voor uw voedsel.

LED-verlichting
Led aan beide kanten van het apparaat bieden helder en comfortabel licht wat tevens zeer weinig energie verbruikt.

On-door Advanced HMi: digitale touchbediening
Het apparaat is voorzien van een nauwkeurig en geavanceerd digitaal display op de deur om u controle te beiden over de temperatuur in zowel het koel- als het vriesgedeelte, en biedt tevens verschillende functies om uw voedsel op de perfecte manier te bewaren.

ECO functie
Deze functie zorgt ervoor dat het apparaat in een energiebesparende modus gaat. De temperatuur wordt automatisch ingesteld.

Holiday functie
Deze functie is aanbevolen wanneer het apparaat langere tijd niet gebruikt wordt (bijvoorbeeld tijdens vakanties). Het vriesgedeelte wordt ingesteld op -18°c, de koeler wordt uitgeschakeld.

Deur alarm
De positie sensor houdt in de gaten of er een deur open staat. Zodra de deur van het koel- of vriesgedeelte langer dan 60 seconden open blijft staan, zal een vriendelijk alarm af gaan om u er op.

 

Uitvoering :
Vrijstaand
 
Energieklasse:
A+
 
Netto inhoud koelgedeelte:
334 Liter
 
Netto inhoud vriesgedeelte:
156 Liter
 
Automatische ontdooing:
Ja
 
No frost:
Ja
 
Verbruik per jaar:
409 kWh
 
Afmetingen:
178,8 x 89,5 x 74,5
 
Kleur:
INOX
 
Omgevingstemperatuur:
16°C - 43°C
 
Geluidsniveau:
43 dB(A)
 
Bediening:
Digitale touchbediening
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen