• Frilec Koeler BONN375-V-HE-040EDI
  • Frilec Koeler BONN375-V-HE-040EDI

Frilec Koeler BONN375-V-HE-040EDI

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ2.599,00 .
Incl. btw

De nieuwe, strak ontworpen vrijstaande koeler BONN375-4RVDI heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere ruimte in uw huis. Deze koeler heeft een ruime inhoud van maarliefst 355 liter netto en is ingedeeld met 4 glazen legplanken. Van de 4 legplateaus zijn er 3 verstelbaar. Deze steekt u eenvoudig op verschillende hoogtes in zodat ook grote flessen of pannen koud gezet kunnen worden.Voor uw groente en fruit is er voldoende ruimte in de drie lades. Al uw boodschappen vind u snel terug dankzij de binnenverlichting en de doorzichtige, glazen plateaus. Aan de deur zijn 4 handige bakken bevestigd, waardoor de ruimte nog eens extra goed benut wordt.

De BONN375-4RVDI is luxe afgewerkt. Door z'n Dark Inox-kleurige buitenzijde met een mooie RVS handgreep zal deze in geen enkel vertrek in uw woning misstaan.

Hij presteert krachtig en beschikt over milieuvriendelijke functies waardoor er aanzienlijk minder energie verbruikt wordt en u dus bijdraagt aan het milieu en ook nog eens geld bespaart.

Deze koeler past side-by-side naast de vriezer BREMEN295-4NFDI

Let op: Deur is rechtsdraaiend (handgreep links, scharnierpunten rechts).
Draairichting is aanpasbaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen