Frilec BONN-MD442-135-040FDI - Amerikaanse Koelkast - Dark Inox - MultiMart Curacao
  • Frilec Amerikaanse Koelkast Dark Inox - BONN-MD442-135-040FDI
  • Frilec Amerikaanse Koelkast Dark Inox - BONN-MD442-135-040FDI

Frilec Amerikaanse Koelkast Dark Inox - BONN-MD442-135-040FDI

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ2.299,00 .
Incl. btw

De nieuwe, strak ontworpen vrijstaande BONN-MD442-135-040FDI heeft een modern design die perfect past in iedere hedendaagse ruimte in je huis. Deze combinatie is een ideaal maatje en met z'n hoogte van 180 cm en breedte van 79 cm biedt deze maar liefst 362 liter netto inhoud.

Total No-Frost

De BONN-MD442-135-040FDI is voorzien van Total No-Frost koeltechnologie, gebaseerd op een dubbele luchtventilatie en elektronisch gecontroleerde verdamper. Hierdoor houd je het voedsel vers en behoud je de smaak beter. De koelkast stel je handig en makkelijk in via de display op de voorzijde van de Amerikaanse koelkast. Hierop lees je ook de temperaturen in zowel het koel- als het vriesgedeelte af.

Ruime inhoud

Het koelgedeelte van de BONN-MD442-135-040FDI heeft een zeer ruime netto inhoud van 237 liter en is voorzien van een viertal glazen legplanken. Van de 4 legplateaus zijn er 3 verstelbaar. Deze steek je eenvoudig op verschillende hoogtes in zodat ook grote flessen of pannen koud gezet kunnen worden. De beide deuren zijn voorzien van 3 handige bakken (dus 6 in totaal), waardoor je bijvoorbeeld handig je flessen kunt opbergen en op andere plekken ruimte bespaart.

Al je boodschappen vind je snel terug dankzij de binnenverlichting en de doorzichtige, glazen plateaus. Door al deze ruimte kun je al je spullen kwijt, waardoor je minder vaak naar de winkel hoeft en dus meer tijd over houdt voor andere bezigheden. Het vriesgedeelte heeft een inhoud van liefst 125 liter en is voorzien van 6 handige doorzichtige lades. Hierin kun je al je in te vriezen levensmiddelen makkelijk ordenen en je alle ruimte optimaal kunt benutten.

Strak uiterlijk

Het uiterlijk van de koelkast is luxe afgewerkt. Naast z'n Dark Inox kleurige buitenzijde met mooie geïntegreerde-handgrepen is de binnenzijde afgewerkt met zilverkleurige accenten, waardoor deze in geen enkel vertrek in je woning zal misstaan.

Inverter Compressor

De koelkast presteert krachtig en beschikt over milieuvriendelijke functies waardoor er minder energie verbruikt wordt (25% zuiniger dan een apparaat met energieklasse A) en je dus bijdraagt aan het milieu en ook nog eens geld bespaart. De Inverter Compressor past zijn werking aan aan de vochtigheidsgraad en het gebruik van de koelkast. Dit helpt om een meer stabiele temperatuur te verkrijgen en de belasting van de compressor te verminderen om zo de levensduur te verlengen en het geluid te reduceren.

Electronic Control

Een unieke en betrouwbare Artificial Intelligent PCU bediening zorgt ervoor dat je het apparaat makkelijker en beter naar wens kunt instellen.

Multi & DynaCool Air Flow System

Door de Multi & DynaCool Air Flow System circuleert de lucht in iedere hoek van het koelgedeelte, zodat een constante en ideale temperatuur behouden blijft waardoor je voedsel verser en langer houdbaar blijft.

5-Sensor Technology

De koeIkast is voorzien van het geavanceerde ‘5-Sensors’ technologie om de prestaties van de koel-vriescombinatie te optimaliseren. Bediend door de display in de deur zorgen de 5 sensors (3 temperatuur sensors in het koel- en vriesgedeelte én voor de temperatuur buiten het apparaat - 1 positie sensor - 1 veiligheidssensor) voor een veilige en slimme koel-oplossing voor je voedsel.

LED-verlichting

LED aan beide kanten van het apparaat bieden helder en comfortabel licht wat tevens zeer weinig energie verbruikt. Het apparaat is ook voorzien van een nauwkeurig en geavanceerd digitaal display op de deur om je controle te bieden over de temperatuur in zowel het koel- als het vriesgedeelte, en biedt tevens 4 verschillende functies om je voedsel op de perfecte manier te bewaren.

Functies

ECO functie
Deze functie zorgt ervoor dat het apparaat in een energiebesparende modus gaat. De temperatuur wordt automatisch ingesteld op 5°C koelen / -18°C vriezen.

Holiday functie
Deze functie is aanbevolen wanneer het apparaat langere tijd niet gebruikt wordt (bijvoorbeeld tijdens vakanties). Het koelgedeelte wordt ingesteld op 17°c, de vriezer wordt uitgeschakeld.

SUPER freeze functie
De SUPER freeze functie helpt om je om je goederen snel en veilig in te vriezen zodat voedingsstoffen, vitamines, smaak en uiterlijk optimaal bewaard blijven. De SUPER freeze functie vriest tot -25°C.

Deur alarm
De positie sensor houdt in de gaten of er een deur open staat. Zodra de deur van het koel- of vriesgedeelte langer dan 60 seconden open blijft staan, zal een vriendelijk alarm af gaan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen