• Dyson DC37 stofzuiger

Dyson DC37 stofzuiger

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ1.099,00 .
Incl. btw

De Dyson DC37 Origin is ontworpen met een luchtstroom om de zuigkracht te maximaliseren. Verwijdert meer vuil dan elke andere cycloon. In plaats van stofzakken die verstoppen en de zuigkracht doen afnemen, gebruiken stofzuigers van Dyson gepatenteerde cycloontechnologie. Deze blaast het stof en vuil uit de luchtstroom rechtstreeks naar de doorzichtige opvangbak.

Geen lastige bewegingen
Conventionele stofzuigers kunnen lastig zijn, ze zijn zwaar om te trekken, gaan de verkeerde kant op en botsen tegen obstakels. Een Dyson Ball stofzuiger maakt schoon zonder de lastige bewegingen.

Ball technologie
Draait op z'n plek. De bal bevat ook veel van de zwaarste onderdelen, voor een lager zwaartepunt en betere stabiliteit.

Schakelbare vloerzuigmond
Ontworpen voor hoge stof- en vuilverwijdering op alle vloertypes. De buitenste randen schudden het tapijt op om stof en vuil te verwijderen. Druk op de knop om de lange borstelharen in te schakelen om kwetsbare vloeroppervlakken te beschermen tegen krassen.

Maakt minder geluid
Essentiële componenten zitten in de akoestisch behandelde bal. De motor is aan de behuizing bevestigd met geluidsdempende schroeven. Minder geluid ontsnapt uit de luchtgangen en geluidsabsorberende materialen van polyurethaan absorberen geluidsenergie.

Kenmerken van de DC37 Origin:
Kleur: geel
Levenslange filters
Combinatieborstel/kierenzuiger
Trapzuigmond
Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit
Verwijderbaar handvat / slang

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen