• Carmen Carmen	DC5250	Heteluchtborstel

Carmen Carmen DC5250 Heteluchtborstel

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ79,00 .
Incl. btw

Thuis of op reis: met de Carmen Natural Styling Set kun jij, dankzij de dual voltage optie, overal ter wereld verschillende looks maken met jouw haar. Vanwege het gemakkelijke gebruik en de twee verschillende borstels kun jij in een handomdraai jouw haar in model brengen. De zwarte, strakke vormgeving in combinatie met de rosé details zorgen voor een luxe uitstraling van de föhnborstel.

Werking van de föhnborstel
De Natural Styling Set is een föhnborstel met twee opzetstukken. De zachte, flexibele borstel heeft een diameter van 23 mm en de borstel met uitschuifbare pinnen heeft een diameter van 30 mm. Beide borstels zijn bedoeld om volume te creëren in jouw haar. De handvat van de borstel ligt fijn in de hand dankzij de ergonomische vorm.

Hoe gebruik je de föhnborstel?
Zorg voor droog haar en verdeel het haar in smalle lokken. Neem een lok in de hand en strek deze helemaal uit. Zet de borstel aan en plaats de föhnborstel op de pluk waar je de natuurlijk slag wil hebben. Zorg ervoor dat het haar gelijkmatig over de borstel verdeeld wordt. Begin bij de haarwortels en beweeg de borstel naar het uiteinde van de haarlok om het vervolgens om de haarpunten te klemmen. Draai de borstel nu rond tot aan uw je hoofd (of stop eerder als je alleen de haarpunten wil bewerken). Hou dit een aantal seconden vast. De intrekbare borstel kan eenvoudig worden verwijderd uit het haar door de schuif op de borstel naar rechts te bewegen en de tanden in te trekken. Laat de lok afkoelen voordat je er met de borstel doorheen gaat. Herhaal deze procedure voor alle haarlokken.

Details Carmen Natural Styling Set DC5250
- Volumeborstel 550 watt met 2 opzetstukken
- Twee voltages voor wereldwijd gebruik
- 2 opzetstukken: Ø 30 mm borstel met uitschuifbare pinnen, Ø 23 mm zachte flexibele borstel
- 2 warmte-instellingen 260 W – 550 W
- 1,8 m meedraaiend snoer met opberg clip
- Ophang lus
- 2 jaar garantie

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen