• Bosch Bosch	KGF39EI46 Koel/vries combinatie

Bosch Bosch KGF39EI46 Koel/vries combinatie

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ3.699,00 .
Incl. btw

Deze A+++ Bosch KGF39PI45 Serie 8 koel-vriescombinatie is van alle gemakken voorzien en houdt groenten en fruit tot 3 keer langer vers. Met het display op de deur kun je heel eenvoudig de temperatuur in het koelgedeelte, vriesgedeelte en de vershoudlades instellen. De temperatuur in deze ruimtes kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Dankzij de NoFrost-technolgie hoef bijna nooit meer te ontdooien. Bovendien kun je deze Bosch koel-vriescombinatie strak tegen de zijwanden plaatsen en de koelruimte goed overzien voor de LED-verlichting.

Voordelen

 • VitaFesh 0°C zone
 • NoFrost, bijna nooit ontdooien
 • LED-verlichting

Nadelen

 • Beschikt niet over een ijs/waterdispenser

Groente & fruit tot 3 keer langer vers

Door de VitaFresh Pro lade blijven je producten tot drie keer langer vers. Bij een constante temperatuur van circa 0°C en een gereguleerde luchtvochtigheid blijven vitamines en mineralen tot drie keer langer behouden. Twee verschillende luchtvochtigheidszones zorgen voor het ideale klimaat voor ieder soort voedsel. Zo blijven je levensmiddelen lekker lang knapperig en vers.

NoFrost, bijna nooit meer ontdooien

Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit het vriesgedeelte afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriesruimte zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren.

LED-verlichting, goed overzicht

De koelruimte is uitgerust met LED-verlichting. Door deze verlichting is de koelkast aan alle fronten gelijkmatig verlicht en raak je niet verblind door de hoeveelheid licht. Daarnaast gaan de LED-lampen even lang mee als de koel-vriescombinatie zelf. Uiteraard zal het licht pas gaan schijnen als de koelkast is geopend. Op deze manier bespaar je weer energie.

Super koelen

Bescherm je producten met de Super-koelen functie. Wanneer dit is ingeschakeld, worden net gekochte voedingsmiddelen sneller gekoeld en tegelijkertijd voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in de koelkast staan. De temperatuur kan snel verlaagd worden tot een max van 2 °. De functie schakelt na 6 uur uit, om energieverspilling te voorkomen.

Snel vriezen

Met deze Super-vriezen stand, worden diepvrieswaren beschermd tegen ontdooien zodra de diepvriezer wordt geopend om er nieuwe producten bij te plaatsen. Dit bespaart ook energie, door de automatische vriesfunctie, die de diepvriezer terugschakelt en de gewenste temperatuur constant houdt. Dit is beter voor je diepvrieswaren, maar ook voor je energieverbruik

easyAcces, eenvoudig plaatsen en uitnemen

De koel-vriescombinatie van Bosch, beschikt over EasyAccess shelfs. De plateaus gemaakt van veiligheidsglas, kan je uitschuiven tot wel 12 centimeter. Op deze manier kan je gemakkelijker je producten plaatsen en uitnemen, zonder helemaal de koelkast in te duiken. Zelfs de producten die helemaal achterin de koelkast staan vergeet je daardoor niet.

freshSense, constante temperatuur

De freshSense technologie zorgt ervoor dat er een constante temperatuur zich in de koelkast bevindt. De sensoren van de freshSense meten en regelen de temperaturen in de koel- en vriesruimte en wordt er bij temperatuurschommelingen direct actie ondernomen. Ongeacht de buitentemperaturen, zoals bij het openen van de koelkast, zullen deze temperaturen zich constant houden. Dit is beter voor je voedingswaren en energiebesparend.

Geniet langer van smaak en versheid

Door de ventilator van het MultiAirFlow-systeem in de Bosch koelvriescombinatie, wordt er koude lucht gelijkmatig verdeeld over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Door deze luchtcirculatie worden temperatuurschommelingen beperkt en koeltijden gereduceerd. Het voordeel van dit systeem is dat je langer kunt genieten van de smaak van je voedingsmiddelen

Frisse lucht zonder bacteriën: het Airfresh-filter

Het Airfresh-filter met antibacteriële werking neutraliseert actief geurtjes in de koelkast en filtert bacteriën uit de lucht. Nare geurtjes van sterk geurende etenswaren worden geabsorbeerd en er blijft alleen schone en frisse lucht over - zonder dat je ooit de filter hoeft te vervangen gedurende de levensduur van het apparaat. Handig bij kaasjes!

Handig om te weten

 • Geluidsniveau van 38 dB
 • Deurscharnier rechts en verwisselbaar
 • 2 koude accumulatoren en 3 eiervakken meegeleverd
 • Lengte van het elektriciteitssnoer is 2.4 meter
 • RVS-antifingerprint behuizing
 • 4 legplateaus, waarvan 3 verstelbaar
 • 2 bewaardozen in de koelruimte
 • Een schaal met ijsblok vormpjes
 • 3 vriesvakken

Deze koelkast is door de consumentenbond in mei 2017 en juni 2018 als beste uit de test gekomen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen