• Bosch Bosch vaatwasser integreerbaar SMV45AX00N
  • Bosch Bosch vaatwasser integreerbaar SMV45AX00N

Bosch Bosch vaatwasser integreerbaar SMV45AX00N

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ2.199,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving


Bosch volledig geïntegreerde vaatwasser

Inbouwvaatwasser van Bosch met programma's voor elke soort vaat. Van intensief tot extra stil voor als de kleintjes slapen.

Door de ActiveWater-technologie wordt er ook nog eens zuinig omgegaan met water en energie. Terwijl het resultaat minstens gelijk blijft! Hoe kan dat toch? Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

De Aquasensor past het waterverbruik aan op basis van het type en de hoeveelheid vuil en gebruikt lichtstralen om het spoelproces te regelen. Afhankelijk van de hoeveelheid vuildeeltjes en resten van vet of afwasmiddel bepaalt de AquaSensor of het nodig is om het spoelproces voort te zetten. Maar dit is niet de enige sensor in de vaatwasser. Bosch heeft er ook nog eens een beladingssensor ingebouwd die het watergebruik afstemt aan de hoeveelheid vaat. Ook dit bespaard weer energiekosten.

Geen angst meer voor waterschade dankzij de AquaStop. Dit systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt dus voor 100% bescherming. Hierop durft Bosch levenslange garantie te bieden.

Deze Bosch vaatwasser heeft verschillende programma's voor u in petto. Neem het programma Glass 40°. Dit programma is een extra voorzichtig spoelprogramma voor het schoonste resultaat, optimale droging en briljante glans. Dit is mogelijk dankzij lagere temperaturen, aanpassing van de temperatuur van het spoelmiddel en een langere droogtijd. Glanzend schone glazen zonder droogvlekken: het bewijs voor een grondige, behoedzame reiniging.
Of het programma SuperSilence. Een programma dat rekening houdt met bijvoorbeeld slapende kinderen of om 's nachts te laten draaien. Het geluidsniveau wordt teruggedraaid naar 46 dB dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen maken de SuperSilence-vaatwassers bijzonder stil. Heeft u geen idee welk programma te kiezen? Ga dan voor het volautomatische programma dat zelf het waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd bepaald aan de hand van de hoeveelheid vuil.

U wordt constant op de hoogte gehouden over het programmaverloop door de InfoLight functie die een rood lichtje op de grond projecteert. Zodra de vaatwasser klaar is gaat het lichtje uit. Ook kunt u eenvoudig de gewenste starttijd vooraf instellen. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als u slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.

Als laatste de Vario-Korf. De Vario-korf kan eenvoudig in de onderkorf geplaatst worden en biedt extra ruimte voor uw bestek. Hij is standaard inbegrepen bij alle ActiveWater-modellen zonder Vario-besteklade.

 

Geen frontpaneel meegeleverd - Verborgen bediening Breedte: 59,8 cm Nishoogte: 0 cm Energielabel: A+ Tooltip Laadvermogen 12 couverts Geluidsniveau: 46 dB 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen